Catharina Edin – Holdit
image003_holditweb

Catharina Edin

Catharina Edin är en costal living-profil som är född på den svenska västkusten. Idag bor hon i södra Spanien, där hon kitesurfar, onlinestuderar och lever livet. 

Berätta om din relation till den svenska västkusten?
Jag är uppvuxen i Varberg med min familj. Jag flyttade hemifrån som 16-åring till Göteborg och tillbaka igen som 18-åring och sedan dess rest jorden runt men det är som en osynlig dragningskraft att komma hem. Varberg kommer alltid vara hemma, fast jag just nu bor i Spanien så är det något speciellt med den svenska västkusten.

Har du något favoritställe i Varberg/Halland? I så fall vilket och varför?
Apelviken! Eftersom kitesurfing och surfing är en stor del av min vardag och passion så tillbringar jag mycket tid nere i viken, inte bara för surfingen men också för att det finns så många härliga matställen med sköna miljöer och många kite- och surfvänner som hänger där nere.

När föddes ditt intresse för surfing?
(Det var en bra fråga) Jag är uppvuxen med segling och lite på den vägen började det hela. Men den stora passionen för kitesurfing kom först när jag började som 18 åring och sedan dess har jag fortsatt med andra vattensporter som sup och vågsurf.

edin_edit_holditweb

Du bor idag i Spanien, vad förde dig dit? 
Jag flyttade till Spanien i höstas tillsammans med min pojkvän Stefan som är från Österrike.
Varför vi just hamnat här är först och främst gemenskapen för kitesurfingen, som är en stor sport här. Vi har vänner från hela världen som flyttat till Tarifa av samma anledning.

Vart reser du helst? 
Kapstaden i Sydafrika är ett ställe jag reser till varje vintersäsong. Det är något magiskt med det stället, inte bara för att kitesurfing är i bästa klass men också för att Kapstaden har så mycket att erbjuda, god mat, fantastiska vingårdar, naturupplevelser, människorna och hela atmosfären.
Kapstaden är ett av mina absoluta favoritresmål och där träffar jag mina kitevänner, för surfing, och andra aktiviteter.

Vad gör du när du inte surfar? 
När jag inte surfar så studerar jag på distans, just nu läser jag upp kurser från gymnasiet. Utöver studierna så sysselsätter jag mig med all typ av träning, allt från yoga, cykling, gymmet till crossfit! Jag ser fram emot att börja med boxning när vi är hemma i Spanien igen och vill lära mig att spela golf. Jag driver också min blogg franksay.se och har dessutom ett stort intresse för konst, mode och design.

edin_collage

image007_edit_holditweb

Start shopping

Följ oss på