– Holdit
Banner 2

 Social Media Specialist

Har du en passion för sociala medier? Är du kreativ och nytänkande? Kan du skapa engagerande rubriker och innehåll? Vill du vara en del i ett engagerat team där alla driver mot samma gemensamma mål? Då kan vi erbjuda dig en spännande roll som Social Media Specialist.

I rollen som Social Media Specialist kommer du proaktivt att driva Holdits arbete i sociala medier enligt vår strategi. I arbetet ingår att löpande skapa kreativt innehåll anpassat för vårt varumärke. Rollen innefattar ett helhetsgrepp från planering, produktion och publicering av innehåll till uppföljning och analys. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att utvärdera, analysera och följa upp nyckeltal för att ständigt förbättra de sociala kanaler vi finns i. En viktig och naturlig del av ditt arbete är trendspaning och omvärldsbevakning. Du ansvarar för bygga upp våra sociala kanaler, där Instagram, Facebook och LinkedIn i dagsläget är de främsta. Du ser sociala medier som en naturlig del av din vardag och har förmåga att ta in stora mängder information för att sedan paketera och utforma detta på ett attraktivt och relevant sätt för respektive kanal. Du är van att hantera flera projekt samtidigt och envis nog att ro dem i hamn. I tjänsten ingår även utskick till press och influencers.

Kvalifikationer

Relevant högskoleutbildning inom digitala medier, marknadsföring eller kommunikation. Ett par års erfarenhet från arbete i B2B- och B2C verksamhet med sociala medier, där Instagram är ett krav. Tidigare erfarenhet och ansvar av att planera och skapa content samt att skapa synlighet utifrån varumärke och storytelling. Du behärskar svenska och engelska flytande, såväl i tal som skrift, och kan med lätthet anpassa språk och tonalitet till målgruppen och vald kanal. Du har goda kunskaper i Photoshop samt enklare baskunskaper i filmredigering. Branscherfarenhet från modebranschen är meriterande.

I rollen som Social Media Specialist söker vi dig som är proaktiv, självständig och kommunikativ. Du är en driven person, en relationsbyggare och inspiratör med affärsfokus. Du har en god social kompetens, är en bra lyssnare och trivs i en roll som innebär mycket samarbete med människor runt dig. Du är kreativ och besitter en förmåga att fånga in relevant information som du omvandlar till attraktivt och kommunikativt content för våra sociala kanaler.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Varberg, ett stenkast från Varbergs station.

Vill du veta mer?

 • För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta marknadschef Karin Abrahamsson, 073-500 95 14.
 • Skicka din ansökan till karin.abrahamsson@holdit.com senast 15 november, urval sker löpande.

 


 

Produktutvecklare

Tillsammans med Smartline och Telldus utgör Holdit ett av Proove AB:s tre varumärken. Vi designar, utvecklar och tillhandahåller produkter och lösningar inom mobilaccessoarer och elektronik. Med kontor i Varberg, Falkenberg, Lund, Shanghai och Shenzhen utgör vi en internationell organisation där vår styrka är att vi har nära samarbete med våra tillverkare.

Vi söker nu en engagerad och kreativ produktutvecklare/designer med tekniskt intresse till vårt utvecklingsteam på kontoret i Varberg. Vi tror att du idag jobbar som produktutvecklare, designer, industridesigner eller liknande med nedan kvalifikationer.

Dina ansvarsområden:

 • * Utforma användarvänliga och visuellt tilltalande produkter och lösningar
 • * Projektledning, både stödjande och i egna projekt
 • * Visionär för koncept genom att ha säker känsla för trender
 • * Leda och driva sortimentet tillsammans med produktchef
 • * Ständig överblick på marknaden och idéspruta för nya tankar
 • * Nyfikenhet på att skapa nya produkter som kan stärka vår försäljning
 • * Säkerställa att vi erbjuder marknadens mest eftertraktade produkter, både inom trend och nya kunderbjudanden.
 • * Uppföljning och utvärdering

Som produktutvecklare har du en både analyserande och kreativ roll, och ska kunna utveckla användarvänliga produkter med kunden i fokus. Som person är du driven och engagerad och trivs med att arbeta i ett dynamiskt team med ett ständigt öga till marknadens trender. Flexibilitet inför snabba vändningar, stor vetgirighet, och förmåga att snabbt tillägna sig nytt kunnande är ett måste. Du brinner för och är passionerad kring allt som har att göra med lifestyle, trender och mode inom accessoarer. Det är även ett krav att du har en mycket god vana att kommunicera både i tal och i skrift på engelska. Genom att hitta en balans mellan kreativitet och kvalitet så levererar du på uppsatta mål och har en vilja att utvecklas.

Dina kvalifikationer:

 • * Erfarenhet av konceptdesign
 • * Stark känsla för trender och mode
 • * Teknikintresserad
 • * Team player
 • * Kundfokuserad
 • * Du har arbetat i minst 2 år med liknande uppgifter och befinner dig i början av karriären
 • * Goda färdigheter i Adobe-sviten, samt Microsoft Office
 • * Goda färdigheter i engelska i tal och skrift är ett krav
 • * Kunskap om konstruktion och tillverkningsprocesser är meriterande
 • * Kunskap om elektronik är meriterande
 • * Färdigheter i tal och skrift i Mandarin är meriterande

 

Vi erbjuder en utmanande och utvecklande tjänst i ett snabbt växande företag där du kommer att ingå i ett team med god sammanhållning och starkt driv.

Du kommer att ingå i vår produktavdelning med säte i Varberg där produkterna designas. Utveckling och framtagning av produkterna sker på plats hos leverantör eller på våra kontor i Asien. Tjänsten innebär ett flertal resor per år till våra kontor i asien. Utöver detta kan tjänsteresor till övriga delar av världen förekomma.

Vill du veta mer?

 • För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta produktchef Anders Nilsson, 072-219 10 95.
 • Skicka din ansökan till anders.nilsson@proove.se senast 15 november, urval sker löpande.

Följ oss på