iPhone X

Se vårt utbud för iPhone X. Handgjorda plånboksfodral, designade mobilskal & skärmskydd i härdat glas.

iPhone X – Mobiltillbehör

Vi på Holdit erbjuder ett brett sortiment av mobilaccessoarer till din iPhone X. Våra produkter är noga utvalda och skapade efter säsongens senaste trender och mönster. Välj en produkt som kompletterar din personliga stil och matcha efter tillfälle och outfit.
iPhone X passar till mobilskal, plånboksfodral, powerbanks, trådlösa laddare, laddkablar, mobilhållare och skärmskydd. Många av våra produkter är även magnetiskt kompatibla och ingår i vårt Quick Snap Magnet System. Magnetfunktionen gör det möjligt att kombinera telefonen med olika mobilskal och plånboksfodral. Hitta din favorit på holdit.com
Vi designar egna kollektioner med livsstilsaccessoarer anpassade till det mobila livet med ny teknik och förändrade sociala vanor. Vi vrider och vänder på detaljer, synar materialen i sömmarna, följer trenderna och testar nya funktioner. Sedan förvandlar vi engagemanget och kreativiteten till nya kollektioner med accessoarer för livet och sakerna vi älskar. Våra plånboksfodral är handgjorda i högkvalitativ kvalité.