Holdit X Nicole Falciani - Två stycken designade mobilskal i silikon | Holdit

NICOLE FALCIANI X HOLDIT

Nicole Falciani är tillbaka med en ny kollektion med feministiskt budskap som står upp för jämställdhet. En kollektion med ett tydligt ställningstagande som uppmärksammar rätten till att vara precis som en är. Feminism, kroppsaktivism och psykisk ohälsa är ämnen som ofta diskuteras på Nicoles sociala kanaler och hon inspirerar dagligen sina följare till att våga tro på sig själva och gå sin egen väg.

I samband med kampanjen inleds även ett samarbete med organisationen Aldrig Ensam, där 30 kr av varje såld produkt på holdit.com oavkortat går till kampen mot psykisk ohälsa.Var den du vill, var den du är, på ditt unika och alldeles fantastiska sätt.

Läs mer

Vad är inspirationen bakom din kollektion?

Att vi alla är lika mycket värda och att vi alla är unika och perfekta precis som vi är.

Vad betyder kollektionen för dig?

Kollektionen betyder supermycket för mig! Det är så viktigt att älska sig själv och för min del har det varit en lång resa att göra det. Därför betyder kollektionen extra mycket för mig.

Varför behövs feminism?

Feminism behövs för att vi fortfarande inte lever i en jämställd värld.

Holdit skänker 30 kr per såld artikel på holdit.com till organisationen Aldrig Ensam. Vad betyder Aldrig Ensam för dig?

Aldrig ensam är en organisation som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det är så himla viktigt att prata om psykisk ohälsa då det är osynligt och att man så ofta tror att man är själv om det man går igenom. Jag själv har haft en depression och vet hur viktigt det är att prata om det och få hjälp!

”Unique” handlar om att hylla sig själv, våga vara den en är och känna en stolthet kring det. Varje individ är unik på sitt sätt och med detta mobilskal uppmärksammar vi detta. Textbudskapet omsluts av sandfärgad silikon som tillsammans skapar ett tydligt statement. Var den du vill, var den du är, på ditt unika och alldeles fantastiska sätt.

Shoppa mobilskal Unique »

”We should all be feminists” bär på ett budskap som står för jämställdhet och rättvisa och uppmärksammar något som ska vara en självklarhet för alla. Materialet är av sandfärgad silikon med ett textbudskap som tar ställning till det mest självklara som finns, jämställdhet.

Shoppa mobilskal “We should all be feminists”»