ss19 collection - Holdit

Välj modell

ss19 collection

SS19 är kollektionen där exklusivitet och tidlöshet tar plats. En kollektion med tropiska influenser, kaxiga djurprint och grafiska mönster. Färgskalan är sober och skapar en klassisk look som känns helt rätt i vår.

Snake – är trenden som med jämna mellanrum slingrar sig in i modevärlden och likaså i våra mobilskal. Ormen har blivit en symbol för både balans, förändring och övergång i livet, samtidigt som ormmönstret i sig signalerar en viss kaxighet och attityd. Den jordnära färgskalan skapar ett stilrent intryck som ger det lilla extra för en outfit.

Shoppa Snake >>

Tropical White – för tankarna till en varm sommarkväll vid Medelhavet. Ett cocktailparty, solnedgång och tunna fladdrande textilier. Den varma vinröda färgen i kombination med de vita illustrationerna skapar en artistisk, men samtidigt tropisk look.

Shoppa Tropical White >>

Celia Black – nattsvart mönster möter en nyans av mörkgrått. Resultatet blir Celia Black. Detta är ett exklusivt print, unikt framtaget för vårt varumärke Holdit. Möt våren med ett klassiskt mobilskal i svart som har det lilla extra.

Shoppa Celia Black >>

Celia Taupe – sofistikerad nyans av beige och grått och är definitivt färgen att satsa på i vår. Plånboksfodralet Celia Taupe har en präglad yta och struktur tack vare vårt unika Celia-mönster. Taupe är den nya favoriten och lika självklar som klassiskt svart.

Shoppa Celia Taupe >>

Silikon Yellow – Matcha vårsolen med det citrongula silikonskalet Silikon Yellow. Ett smidigt och tunt skal som omsluter och skyddar din telefon på bästa sätt. Gult är utan tvekan vårens it-färg, så haka på trenden och våga bära färg!

Shoppa Silikon Yellow >>

Silikon Taupe– Trendfärgen taupe syns även i silikonskalet Silikon Taupe. Ett smidigt och tunt skal som omsluter och skyddar din telefon på bästa sätt. Praktiskt och stilsäkert på samma gång!

Shoppa Silikon Taupe >>

Silikon Navy Blue – Mörkblått är den klassiska färgen som aldrig går ur tiden. Skapa en stilren look i vår med silikonskalet Silicone Navy, samtidigt som du skyddar din telefon på bästa sätt.

Shoppa Silikon Navy Blue