Tokyo - Exklusiva mobilskal med fem statement-produkter | Holdit

Välj modell

Tokyo

HELLO TOKYO

En resa till Tokyo blev starten på något nytt. Här väcktes en låga till liv som resulterade i en kollektionen som tänjde på våra gränser. Vi kallar den Tokyo. Kollektion innehåller fem statement-produkter som skapats utifrån inspiration från arkitektoniska element och där kontraster blandas i en naturlig mix.

Den monokroma färgpaletten i produkterna tillför en modern och lyxig känsla, samtidigt som kontrasten mellan den matta och blanka ytan utvinns i ett stilrent uttryck.Vi har gått ifrån och utmanat den traditionella tillverkningen och istället utformat innovativa produkter med 3D-dimensionell struktur och design. Mode och arkitektur – Tokyo innehåller det bästa av två världar.

Läs mer

 

TOKYO – Black

Frame: Nattsvart design och präglade grafiska linjer. Black Frame skapar en mix mellan arkitektoniska element och modern struktur.

Lush: Dra fingrarna över Lush och känn den svarta kuperade 3D-dimensionella ytan ta form. En unik design där ljusets strålar målar en illusion av matta och blanka former.

Shoppa TOKYO – Black >>


 

TOKYO – Maroon

Frame:  Kombinationen av burgundy och framträdande korsade linjer utformar Frame Maroon. Ett stilfullt skal med en lätt skimrande yta.

Lush: Den oregelbundna 3D-strukturen leker med illusionen av matta och blanka former. De arkitektoniska elementen återspeglas i skalets burgundyfärgade struktur med lätt skimrande yta.


Shoppa TOKYO – Maroon >>


 

 

TOKYO – Taupe

Frame: En mjuk nyans av taupe och präglade grafiska linjer. Taupe Frame skapar en mix mellan arkitektoniska element och modern struktur.

Shoppa TOKYO – Taupe >>