Kasse

  Zwischensumme
  Versand
  Gesamtsumme (inkl. MwSt.)
  MwSt.

  Abonnieren Sie unseren Newsletter

  Erhalten Sie 10% Rabatt auf Ihre nächste Bestellung

  Durch die Anmeldung erklären Sie sich mit unserer Datenschutzrichtlinie einverstanden und damit, dass Holdit Ihnen gezieltes Marketing per E-Mail senden kann.

  Lieferung & Zahlung

  Filter & Sortierung

  Sortierung

  Mobilaccessoarer

 • Hos Holdit är mobilaccessoarer en viktig del av livet. Telefonfodral och skärmskydd hjälper till att hålla telefonen fri från repor. Förutom dessa kategorier finns det många produkter som både förenklar vardagen och hjälper till att uttrycka din personliga stil. Här hittar du bland annat våra populära klistermärken som du enkelt kan klistra på ditt telefonfodral, laptop, spegel eller andra tillhörigheter du vill piffa till. Våra klistermärken fäster med stark tejp för att säkerställa att de sitter på plats, men du kan enkelt ta bort och flytta dem som du vill.

 • För dig som bekvämt vill bära både sin telefon och plånbok som en, erbjuder vi två typer av kortinnehavare. En typ fäster med tejp som du kan fästa på baksidan av ditt telefonfodral, och en annan typ med en magnetisk funktion. Oavsett vilken typ du föredrar kan du vara säker på att kortinnehavaren förblir säker. Ett annat populärt mobiltillbehör är fingerremmar. Dessa fästs på baksidan av fodralet och fungerar både som telefonhållare och telefonstativ när du till exempel vill se filmer. Para ihop en fingerrem med ditt silikonfodral för en sammanhållen känsla eller upptäck en ny favoritfärgkombination.

 • Holdit lägger stor vikt vid hållbarhet och vi är stolta över att kunna erbjuda ett helt veganskt produktsortiment. En betydande del av våra produkter är också tillverkade av återvunnet material. Våra mobilaccessoarer är designade för att ge ditt telefonfodral den extra touchen. Mixa och matcha mobiltillbehör med våra andra erbjudanden för att hitta den perfekta kombinationen för dig!