Spring News

Osta silikonikotelot kevään väreissä!

Osta nyt

Suositut tuotteet


Tutustu suosittuihin matkapuhelintarvikkeisiimme ja löydä ainutlaatuinen valikoima, joka on suunniteltu antamaan puhelimellesi sekä tyyliä että suojaa!

Style it like Emili Sindlev

Löydä Wavy Case Mirror

Katso lisää

Osta tämän kauden Must-Have -Kits

Löydä täydellinen yhdistelmäsi

Katso lisää

Kits & Sets

Näytä kaikki

Meidän settiemme kanssa sinun ei koskaan tarvitse tinkiä tyylistä tai toiminnallisuudesta! Hyödynnä tilaisuus ja osta parempaan hintaan ja saat kaiken tarvitsemasi yhdessä kätevässä paketissa.

Luo look, joka todella erottuu

Nosta tyyliäsi meidän lisävarusteillamme

Katso lisää

Lisävarusteet

Näytä kaikki

Tee puhelimestasi yhtä tyylikäs kuin se on toiminnallinen meidän lisävarusteidemme avulla ja löydä kaikki tarvitsemasi ilmaistaaksesi omaa persoonallista tyyliäsi.

Embrace the fusion of fashion and function

Holdit

Joten, kuka me olemme, ihmettelet? Holdit ei ole vain brändi; se on dynaaminen kollektiivi poikkeuksellisia yksilöitä, jotka pyrkivät päivittäin olemaan vastuullisia mobiilimuodista. Valmistamme laadukkaita puhelinkoteloita ja tarvikkeita (100% vegaanisia, luonnollisesti), jotka eivät ainoastaan suojaa tekniikkaasi, vaan myös antavat sinulle raikkaan tyylin. Koska, olkaamme rehellisiä, puhelimesi on enemmän kuin vain laite - se on muotilause. Tehtävämme on varmistaa, että olet aina pukeutunut viimeisimpiin trendeihin ja sulautamme saumattomasti teknologian ja tyylin.

Puhelinkotelot & Tarvikkeet

Tutustu laajaan valikoimaamme puhelinkoteloita ja tarvikkeita trendikkäissä väreissä, mukaan lukien suosittuja silikonikoteloita pastellisävyissä. Niille, jotka etsivät lisätoimintoja, meillä on myös MagSafe-koteloita iPhone 13:lle, iPhone 14:lle ja iPhone 15:lle. Haluatko sekä tyyliä että suojaa? Lompakkokotelomme tarjoavat sinulle parhaat molemmat maailmat, kun taas näytönsuojamme suojaavat puhelintasi naarmuilta ja lialta. Tarjoamme myös monipuolisen valikoiman kestäviä vaihtoehtoja, ohuista kotelosta, läpinäkyvistä kotelosta, AirPods-koteloista, Wavy Cases, jotka kaikki on valmistettu 100 % kierrätetyistä materiaaleista.

Trendikkäät Lisävarusteet

Anna puhelimellesi henkilökohtainen kosketus lisävarusteillamme ja luo jotain ainutlaatuista, joka sopii täydellisesti tyyliisi. Yhdistä tarrojamme, puhelimenhihnamme ja korttilompakkomme luodaksesi lookin, joka todella erottuu joukosta. Lisäksi täydentääksesi tyyliäsi, tutustu valikoimaamme trendikkäitä kannettavien tietokoneiden kotelot ja suojat suosituissa väreissä. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi tehdäksesi mobiilipuhelimestasi, kannettavasta tietokoneestasi, älykellostasi tai iPadistasi yhtä trendikkään kuin toiminnallisenkin.