Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  Korthållare Mobil

 • Med en korthållare kan du på ett smidigt sätt bära med dig dina kreditkort tillsammans med telefonen. Hos oss på Holdit hittar du snygga och trendiga korthållare som samlar alla dina kort på ett praktiskt sätt. Upptäck korthållare i mängder av olika färger och mixa och matcha med något av våra silikonskal eller Seethruskal. Varför inte testa en vågad färgkombination och para ihop ett lila silikonskal med en brun korthållare? Eller satsa på en klassisk och trendsäker kombination som ett svart mobilskal med en svart korthållare. Det finns hur många möjligheter som helst så vi är säkra på att du kommer hitta minst en ny favorit.

 • Kreditkortshållaren kan du enkelt placera och fästa på baksidan av mobilen med den självhäftande tejpen som finns på korthållaren. Vi använder oss av en stark 3M självhäftande tejp som garanterar att korthållaren sitter på plats. Skulle du tröttna på färgen och vill byta till en annan kan du enkelt ta bort den utan att det lämnas några tejprester på mobilskalet. På våra korthållare finns två stycken kortfickor där du tryggt kan placera dina kort samtidigt som du enkelt kommer åt det kortet du behöver.

 • Själva korhållaren är gjord i veganvänligt PU-material och upplevs som en snygg och lyxig accessoar att ha på din telefon. För dig som ofta glömmer plånboken är det här ett perfekt sätt att alltid se till att du har med dig t.ex. körkort och kreditkort. För vi vet ju alla att mobilen oftast följer med av en ren vana. Vill du hitta fler accessoarer att matcha din korthållare mobil med borde du kolla in våra laptopfodral som finns i samma material och färger.