Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  Airpods Skal

 • Det är inte bara din telefon som behöver ett bra skydd. Även dina AirPods kan utsättas för repor och skador. Kanske har de redan har fått några repor som du vill dölja. Oavsett så har du kommit helt rätt. Spana in vårt sortiment av AirPodsfodral. Vi har AirPodsfodral i både silikon och TPU-plast i mängder av populära färger. Vi på Holdit letar alltid efter säsongens trendigaste färger för att du som kund alltid ska kunna hitta det senaste hos oss. Gör dina AirPods till den ultimata accessoaren med ett trendigt skydd från vårt sortiment. Har du varit med om att någon råkat ta fel AirPods så är ett färgglatt skal från oss den perfekta lösningen för att särskilja dina AirPods från alla andras.

 • Vi har fodral till AirPods 1 & 2, AirPods 3 och AirPods Pro. Så oavsett vilket modell du har kan du vara säker på att hitta något som passar dig. Alla våra skal är gjorda i greppvänliga material för att vara bekväma att hålla i. De stör inte trådlös laddning utan du kan enkelt ladda etuiet utan att behöva ta av ditt AirPodsfodral. För en enhetlig känsla är ett tips att matcha färgen på ditt AirPods skal med färgen på ditt mobilskal.

 • Våra AirPodsfodral i silikon är mer slimmade och formar sig efter dina hörlurar. Det mjuka silikonet ger ett heltäckande skydd och minimerar risken för repor på ditt AirPods-etui. TPU-fodralen som vi kallar Seethru är framtagna för att hålla perfekt passform oavsett vilken modell du har. Dessa fodral är lite tjockare än silikonfodralen och är på så sätt något mer stöttåliga. Oavsett vilket typ som faller dig mest i smaken gör du rätt i att skydda ditt laddningsetui med ett AirPods skal. Materialet i våra produkter är till 100% veganska och alla frakter är helt klimatkompenserade. Hållbarhet är viktigt för oss på Holdit och vi jobbar ständigt för att ett köp hos oss ska ha så lite påverkan på miljön som möjligt.