Fri frakt & Snabba leveranser

Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  Plånboksfodral

  Mobilfodral

 • För de flesta är ett mobilskal eller mobilfodral ett givet tillbehör till telefonen. De hjälper till att skydda mobilen från slitage och repor samt ger den ett nytt utseende som du kan variera efter behov. Utöver mobilen är plånboken en ägodel som vi ofta bär med och i vissa lägen vill man kunna kombinera dem två. Hos Holdit hittar du flera modeller av fodral för de flesta tillfällena. Har det hänt att du glömt väskan och gått hemifrån utan plånbok? Med ett plånboksfodral får du alltid med dig både mobilen och bankkortet samtidigt då insidan har flera kreditkortsfack..

 • Många av våra plånboksfodral är magnetiska vilket gör att skalet enkelt kan tas loss från fodralet vid behov. På så sätt har du även möjlighet att enbart använda mobilskalet. De praktiska fodralen är formgivna för att passa din mobil perfekt utan att dölja några knappar eller uttag. För de som vill ha ett tunnare fodral som fortfarande skyddar displayen har vi ett brett utbud av Slim Flip-fodral. Fodralets baksida omsluter mobilen på ett smidigt och snyggt sätt. Den vikbara framsidan fungerar både som displayskydd och som ett stöd till mobilen så att du bekvämt kan luta den för att exempelvis titta på videos.

 • Vi lägger stor vikt vid att kombinera både funktion med trend för att du aldrig ska behöva kompromissa. Samtidigt är hållbarhet en viktig faktor och våra plånboksfodral är miljövänliga och alltid tillverkade i 100% veganska material. Förutom praktiska plånboksfodral har vi även ett stort utbud av skal och fodral för AirPods och laptops. Kombinera med ett skärmskydd för att även skydda framsidan på din telefon från repor och smuts. Vi har allt du behöver för att hålla din mobil och tillbehör trendiga och hela.