Fri frakt & Snabba leveranser

Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  Genomskinliga Skal

  Alla våra mobilskal innehåller återvunna material och är godkända av PETA samt GRC-certifierade, vilket gör att du kan äga ett mobilskal från oss med gott samvete.

  Mobilskal Seethru

 • Ett mobilskal är ett viktigt komplement till din telefon för att den ska hålla länge. Genom att använda ett skal skyddar du mobilen från repor, smuts och stötar som annars kan resultera i tråkiga reparationer. Men utöver att agera skydd tycker vi på Holdit att mobilskal hjälper till att förhöja utseendet på din telefon. Det kan addera en färgklick till din outfit eller matchas med t.ex. handväskan eller plånboken för en enhetlig känsla. Letar du efter ett skydd som bibehåller telefonens stilrena utseende är ett genomskinligt skal perfekt för dig. På Holdit kallar vi dessa genomskinliga skal för mobilskal Seethru. De kommer i flera av våra bästsäljande färger men i mer tonade och transparenta nyanser för att mobilen ska få stå i centrum.

 • Kanterna på alla mobilskal Seethru är förstärkta med en hårdare bumperkant för att ge utökad stöttålighet. På så sätt kan du vara trygg med att din mobil är skyddad i alla lägen. Materialet i våra genomskinliga skal är främst TPU och alltid helt veganskt. Dessutom är vi stolta över att en hel del av materialet är återvunnet för att ha så lite miljöpåverkan som möjligt.

 • Om du gillar våra mobilskal Seethru och vill komplettera skal med ett AirPodsfodral finns även dessa i samma utförande och färger. Välj själv om du vill matcha i samma färg eller vara kreativ och hitta just dina favoritkombinationer. För att ge hela din mobil ett optimalt skydd rekommenderar vi även att använda ett skärmskydd. Upptäck vårt sortiment av skärmskydd i härdat glas och håll dina tillhörigheter både trendiga och hela! Köp ditt mobilskal Seethru idag!