Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  iPhone 12 Pro Max Skal

  Skal iPhone 12 Pro Max

 • Söker du ett iPhone 12 Pro Max skal till din mobil har du kommit helt rätt. Ge din telefon en ny look med ett snyggt mobilskal från Holdit. Vi har mobilskal i flera olika färger för att du ska hitta just det som passar dig. Så hur väljer man rätt skal?

  Vill du ha ett heltäckande skydd för din telefon så ta en titt på våra Seethru mobilskal gjorda av färgad genomskinlig TPU-plast. Fodralen har en tjockare kant som ger extra tålighet mot stötar och repor som annars lätt kan uppkomma. På så sätt kan du bära med dig mobilen i fickan eller väskan och vara trygg med att mobilen är skyddad. Våra bästsäljande silikonskal är tunnare och formar sig efter din telefon runt knappar och uttag. Skalet är utformat i tunn design för att inte störa eventuell trådlös laddning. Silikonet är greppvänligt och minskar risken för att telefonen glider ur händerna. Perfekt för den som ofta har mobilen nära till hands.

 • Silikonskal är en av våra mest populära produkter

  - Mjuk och tunn passform

  - Greppvänlig, matt yta

  - Tåligt mot repor


  Seethru-skal i TPU är perfekt när du vill ha lite extra stöttålighet

  - Något hårdare än silikonskalen

  - Stötdämpande bumperkant

  - 100% återvunnet material

 • För oss på Holdit är en mobiltelefon inte bara en funktionell produkt, utan även en chans att uttrycka sin kreativitet och modekänsla. Vårt sortiment av snygga iPhone 12 Pro Max skal är utformat för att du ska kunna hitta just det som passar dig. Vi har flera accessoarer som är både trendiga och praktiska på lager, så låt dig inspireras och hitta dina mobiltillbehör idag. Med våra tillbehör blir din telefon komplett.

  Vi har även ett stort fokus på hållbarhet. Återvunnen plast används i alla våra förpackningar för att minska vårt avtryck och kunna säkerställa för våra kunder att de bidrar till en bättre framtid. Det ska alltid kännas tryggt att handla hos oss och du ska alltid kunna handla med gott samvete. Vi har fri frakt på alla köp och leveransen hem till dig är klimatkompenserad.