Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  iPhone 15 Pro Skal

  Skal iPhone 15 Pro

 • Idag är mobiltelefonen mer än bara en telefon. Det är en accessoar och en trogen följeslagare som är med oss överallt. Med en större användning kommer också ett högre slitage och det har blivit alltmer viktigt med ett bra skydd. Vi på Holdit har därför tagit fram olika typer av iPhone 15 Pro Skal som skyddar din iPhone 15 Pro på bästa sätt. Välj mellan ett tunna silikonskal som omsluter hela telefonen eller ett stöttåligt och genomskinligt TPU-skal som framhäver telefonens egen design. Eller varför inte vårt senaste tillskott, Slim Case? Detta skalet är vårt allra tunnaste, tillverkat av PC-plast vilket ger skalet en smidigt känsla. Oavsett vilket typ av iPhone 15 Pro skal du föredrar finns alla varianter i flera färger och nyanser.

 • Mobilen är en accessoar vi nästan alltid bär med oss så ett mobilskal från Holdit är det självklara valet när du vill kombinera funktion och design. Vi lägger stor vikt vid att du ska kunna byta mobilskal beroende på outfit eller stil, allt för att framhäva din personlighet. Samtidigt är miljö och hållbarhet en fråga som ligger oss varmt om hjärtat. Alla våra skal är tillverkade i stor del återvunnet material och 100% veganska material. Produktförpackningarna till våra produkter är tillverkade av endast återvunnet material och leveranserna hem till våra kunder är givetvis klimatkompenserade. Du kan alltid känna dig lugn med att handla på Holdit. Tillsammans med våra kunder vill vi skapa en hållbar framtid för oss alla.

 • Förutom klassiska mobilskal har vi även ett brett utbud av fodral för AirPods och laptops. Förstärk din personliga stil genom att köpa ett matchande set eller mixa olika färger som du vill. Eller varför inte göra dina tillbehör ännu mer personliga och addera våra letter stickers? Vi har allt du behöver för att hålla din mobil och dina tillbehör trendiga och hela. Mobilskalen är noga framtagna utifrån säsongens trender och vi låter skalets design och färg bli en del av din personliga stil. Hitta dina favoriter och beställ idag. Alla ordrar som registreras innan klockan 14.00 skickas från vårt lager samma dag. Betala enkelt med Swish eller Klarna.