Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  iPhone 15 Skal

  Skal iPhone 15

 • iPhone 15 är den senaste av Apples flaggskeppsmobiler och är en av de kraftfullaste på marknaden. De allra bästa funktionerna kommer vara reserverade för Pro-modellerna, så om du är en riktig prylnörd så kan det vara något för dig! USB-C är ett nytt tillägg bland iPhone-modellerna som tidigare använt Lightning porten. iPhone 15 kommer även ha Dynamic Island som kombinerar alla dina notifikationer, alarm och aktiviteter på en interaktiv plats. För att skydda din nya iPhone 15 rekommenderar vi starkt att du använder ett mobilskal från Holdit. Alla våra skal är designade att täcka alla kanter och knappar på din telefon. De har även en förhöjd kant runt kameran som skyddar kameralinserna från repor och smuts. Vårat breda sortiment av iPhone 15 skal är helt enkelt framtagna för att på ett snyggt sätt skydda din telefon på absolut bästa sätt. Våra iPhone 15 skal finns i flera olika färger och nyanser. Du kommer enkelt hitta ett skal som passar din personliga stil.

 • För oss på Holdit är miljö och hållbarhet ett ämne som ligger varmt om hjärtat. Vi strävar alltid efter att använda de mest hållbara alternativen i allt vi för. Från ide till färdig produkt. Alla våra skal iPhone 15 och tillhörande produktförpackningar är tillverkade av återvunnet och helt veganska material. Dessutom är alla våra leveranser hem till kund klimatkompenserade. Vi vill tillsammans med våra kunder skapa en hållbar framtid för oss alla. Därför kan du känna dig trygg med att handla från Holdit.

 • Missa inte att kika in vårt resterande sortiment. Där hittar du bland annat Laptopfodral, Airpodsfodral och Korthållare i samma nyanser som våra mobilskal. Varför inte mixa och matcha ditt iPhone 15 skal med ett Airpodsfodral eller Laptopfodral i samma färg? Eller i olika färger? Möjligheterna är många och den enda som sätter gränserna är du. Vi rekommenderar alltid våra kunder att man kompletterar ett mobilskal med ett skärmskydd. På så sätt har du skyddat alla sidor av din telefon om olyckan är framme.

  Beställ dina favoriter innan klockan 14.00 och din order skickas från vårt lager samma dag. Du betalar enkelt med Klarna eller Swish. Din order levereras hem till dörren inom 1-3 arbetsdagar. Vänta inte att skydda din nya telefon. beställ idag!