Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  iPhone 14 Plus Skal

  Skal iPhone 14 Plus

 • En av de nyaste telefonmodellerna från Apple är iPhone 14 Plus, perfekt för den som föredrar de större skärmarna men inte vill köpa värstingen Pro Max. Här hittar du iPhone 14 Plus skal för alla tillfällen. Oavsett vilken telefon du har är det viktigt att ta väl hand om den för att förlänga livslängden. Håll mobilen fri från repor och smuts med ett snyggt och skyddande mobilskal från oss på Holdit.

 • Vi har mobilskal i mängder av färger och fyller på med nyheter varje säsong så att du alltid ska ha möjlighet att hålla mobilen trendig. Tiden när mobilen bara var en kommunikationsprodukt är sedan länge förbi. Idag ser vi i högre utsträckning våra telefoner som accessoarer och som en given följeslagare. Varför inte låta den ta plats och sticka ut med hjälp av ett snyggt yttre? Med ett iPhone 14 Plus skal kan du vara kreativ och låta mobilen bli en del av din outfit och stil. Vilket skal du ska välja kan såklart vara svårt att bestämma. Silikonskal är perfekt när man vill ha ett tunt och greppvänligt fodral. Dessa är inte ens en 1mm tjocka men ger fortfarande ett bra skydd, allt för att behålla telefonens slimmade känsla. Våra iPhone 14 Plus skal i silikon hör till de mest populära produkterna i vårt sortiment. För den som inte gillar tanken på att dölja mobilens utseende helt men ändå vill ha ett säkert och stöttåligt skydd kan vi tipsa om genomskinliga Seethru-skal i återvunnen TPU. De kommer i flera färger och låter verkligen mobilen stå i fokus.

 • Vi är säkra på att du kan hitta en ny favoritprodukt på Holdit. Ge alla dina ägodelar lite kärlek genom att utöver iPhone 14 Plus skal även spana in tillbehör till AirPods, laptop, iPad eller Apple Watch. Komplettera dina skal med ett skärmskydd eller dekorera dem med stickers. Ni vet vad man brukar säga - endast fantasin sätter gränserna!