Just nu: Dubbla poäng för alla våra medlemmar!

iPhone Xr Skal

Skal iPhone XR

  • Våra mobiltelefoner används idag i större utsträckning än någonsin. Under en dag hinner telefonen utsättas för en hel del yttre påfrestningar och slitage, något som markant förkortar livslängden på den. Ett iPhone XR mobilskal är ett enkelt och prisvärt alternativ för att skydda din telefon. Vi på Holdit har också som mål att erbjuda produkter som ska göra din mobil till en accessoar du mer än gärna visar upp som en del av din personliga stil. Med andra ord ska du aldrig behöva välja mellan funktion och design.

  • Ett iPhone XR mobilskal hjälper till att skydda mobilen från slitage och repor samt ger den ett nytt utseende som du kan variera efter humör eller tillfälle. Gillar du den stilrena looken har vi stöttåliga Seethru-skal i flera tonade nyanser. De genomskinliga skalen låter mobilens egen design lysa igenom. För en mer slimmad passform finns ett brett utbud av tunna skal i säsongens trendigaste färger. Våra populära silikonskal är endast 0.8mm tjocka och omsluter mobilens alla kanter och former för ett heltäckande och greppvänligt skydd. Nykomlingen Slim Case är ett hårt och tunt skal som även det skyddar alla kanter och knappar från att repas. Bra att veta är att alla våra iPhone 11 skal går att använda med din iPhone XR.

  • Vilket du än väljer är alla mobilskal iPhone XR designade för att kunna matchas med resten av vårt sortiment. Låt kreativiteten flöda och experimentera fram nya favoritkombinationer. Varför inte göra din look komplett med ett matchande AirPods- eller laptopfodral i samma färg som mobilskalet? Eller addera en praktisk korthållare som fäster på baksidan av mobilen så att du kan lämna plånboken hemma? Utöver att kunna erbjuda snygga och användbara accessoarer är hållbarhet en viktig faktor för oss på Holdit. Hållbarhetsaspekten finns med i allt vi gör från produktion till leverans. Våra iPhone XR mobilskal är tillverkade med återvunnet och 100% veganskt material. På Holdit hittar du trendiga iPhone XR mobilskal. Vi har allt du behöver för att hålla din mobil och tillbehör trendiga och hela.