Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  Galaxy S23 Skal

  Samsung S23 Case

 • Har du en Galaxy S23? Då har vi det perfekta mobilskalet för dig. Våra trendiga mobilskal är skapade för att ge din telefon det ultimata skyddet som samtidigt är snyggt. Materialet är gjort av 100 % veganvänligt silikon och har en yta som är silkeslen och mjukt. I vårt sortiment av fodral finner du färger som passar till olika typer av stilar. Vad sägs som en trendsäker lavenderlila eller Bright Pink? Eller varför inte en Mocha Brown eller Light Beige för ett mer klassiskt val. För att få en fullländad look, hitta tillbehör i samma färgnyans som ditt Samsung S23 Skal. Du får inte missa vårt resterande sortiment. Där kan du exempelvis hitta laptopfodral och airpodsfodral i samma färger som Samsung s23 skal. Sätt en personlig touch på dina accessoarer. Stick ut med ett snyggt mobilskal till din Samsung från Holdit, i säsongens färger. Din telefon är en viktig ägodel och det är viktigt att ha något som skyddar på bästa sätt.

 • Mobilen hänger med oss dagligen och skärmen utsätts för högt slitage. En oönskad repa eller spricka i skärmen har vi alla varit med om. Det medför ofta dyra reparationsavgifter. Det räcker inte bara att skydda baksidan med ett skal Samsung s23. Därför har vi på Holdit tagit fram olika skärmskydd. Med ett skärmskydd undviker du repor och sprickor på din telefon. Så tveka inte att investera i ett av våra skärmskydd. Tack vare att våra skärmskydd har en fettavisande ytbehandling, blir det inga fingeravtryck på glaset. Våra skärmskydd med svart ram täcker på ett heltäckande sätt hela din skärm, och smälter in med telefonens design. Alla skydden har dessutom ett certifikat 9H, som innebär att de har det mest tåliga och starka glaset på marknaden. De är utformade för att passa din telefon på bästa sätt.

 • En självklarhet för oss är att minska vårt klimatavtryck och lägga ett stort fokus på miljö, vilket är en röd tråd genom hela företaget. Varje steg i processen granskas och för att göra vår inverkan på miljö och samhälle så positiv som möjligt, gör vi vårt yttersta. Exempelvis använder vi återvunnet material i de flesta av våra produkter och klimatkompenserar alla frakter. Är du ute efter ett skal Samsung S23 som är både trendsäkert och hållbart, då har du kommit rätt. Alltid fri leverans och inom 1-3 dagar. Betala enkelt med Swish eller Klarna.