Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  iPhone 14 Pro Skal

  Skal iPhone 14 Pro

 • iPhone 14 Pro är den senaste Pro-telefonen från Apple. Här hittar du iPhone 14 Pro skal och flera andra skyddande och stilsäkra produkter för din telefon. De flesta av oss använder våra mobiltelefoner alltmer frekvent. Det är därför viktigt att hålla den skyddad mot slitage och repor oavsett om du föredrar att bära med dig mobilen i handen, fickan eller väskan. Det enklaste sättet att göra detta är att använda ett mobilskal. Vi har flera modeller och varianter av iPhone 14 Pro skal så att du kan variera efter tillfälle eller personlig stil.

 • Vill du ha ett tunnare iPhone 14 Pro skal borde du spana in silikonskalen. Dessa är endast 0.8mm tjocka och det mjuka silikonet omsluter hela din telefon och ger på så sätt ett heltäckande skydd. Silikon som material bidrar även till att din telefon blir mer greppvänlig, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att mobilen glider ur handen eller fickan. Något som annars är lätt hänt om du inte använder ett mobilskal. Önskar du ett skal som har samma slimmade passform som våra silikonskal fast i ett hårt material i stället? Då tycker vi du borde kika in på våra Slim Case. Våra Slim Case är tillverkade av 100% återvunnen PC-plast. PC som material ger inte heller samma friktion som ytan på ett silikonskal vilket gör att skalen exempelvis är lättare att få ner i fickan

 • När du väljer ett iPhone 14 Pro skal från Holdit kan du vara säker på att få en väl genomarbetad produkt där hållbarhet varit i fokus genom hela processen. I våra skal till iPhone 14 Pro hittar du återvunna material som är snällare mot miljön. Silikonskalen innehåller återvunnet silikon och våra genomskinliga Seethru-skal innehåller återvunnen TPU-plast. Självklart är alla våra skal enkla att rengöra, tvätta bara av dem med tvål och vatten så blir de som nya.