Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  iPhone 11 Skal

  Mobilskal iPhone 11

 • iPhone 11 skal med hög kvalitet som smidigt omsluter din mobil. Skalet formar sig efter mobilen, vilket ger ett heltäckande skydd. Idag är mobilen mer än bara en mobil, det är en accessoar och en trogen följeslagare. Våra iPhone 11 skal skyddar telefonen samtidigt som du behåller den smidiga känslan. Oavsett om du föredrar att bära med dig mobilen i fickan, i väskan eller i handen finns det ett mobilskal iPhone 11 som passar dig. Sätt en personlig prägel på din telefon och välj bland flera olika färger och material. Blir det ett tunt silikonskal som omsluter hela telefonen eller ett stöttåligt och genomskinligt TPU-skal som visar upp den stilrena designen på din iPhone? Eller varför inte vårt senaste tillskott bland våra mobilskal, Slim Case. Det här skalet är vårt allra tunnaste, tillverkat i ett PC-plast som gör att mobilen lätt går ner i bakfickan utan att fastna. Alternativen är många men vi garanterar att det finns något för dig.

 • Mobilen är en accessoar vi nästan alltid bär med oss så ett mobilskal från Holdit är det självklara valet när du vill kombinera funktion och design. Vi lägger stor vikt vid att du ska kunna byta mobilskal beroende på outfit eller stil, allt för att framhäva din personlighet. Samtidigt är hållbarhet en viktig faktor och våra skal är miljövänliga och alltid tillverkade i 100% veganska material. Alla våra produktförpackningar är dessutom tillverkade av 100% återvunnet material. Alla våra leveranser hem till våra kunder är givetvis klimatkompenserade. Lägger du stor vikt i att handla hållbart så kan du vara lugn med att handla från Holdit.

 • Förutom klassiska mobilskal har vi även ett brett utbud av fodral för AirPods och laptops. Förstärk din personliga stil genom att köpa ett matchande set eller mixa som du vill. Kombinera med ett skärmskydd för att även skydda framsidan på din iPhone 11 från repor och smuts. Vi har allt du behöver för att hålla din mobil och dina tillbehör trendiga och hela. Mobilskalen är noga framtagna utifrån säsongens trender och vi låter skalets design och färg bli en del av din personliga stil. Hitta dina favoriter och beställ idag. Alla ordrar som registreras innan klockan 14.00 skickas från vårt lager samma dag. Betala enkelt med Swish eller Klarna.