iPhone 14 Pro Max skal

Skal iPhone 14 Pro Max

 • Förr var kanske handväskan eller klockan den viktigaste accessoaren för de flesta. Idag har de fått sällskap av en annan produkt som vi bär med oss vart vi än går, nämligen mobilen. För oss på Holdit är det en självklarhet att låta din telefon få ta plats och visas upp. Det lättaste sättet att göra detta är genom att ge den ett snyggt yttre. Vi snackar givetvis om att använda ett mobilskal. Hos Holdit hittar du iPhone 14 Pro Max skal för alla tillfällen. I sortimentet finns skal som både skyddar din telefon mot repor och smuts och som gör den till en trendig accessoar som matchar din stil.

 • Välj mobilskal silikon om du vill ha:

  - ett mjukt och tunt skal

  - mängder av färger att välja bland

  - ett greppvänligt skal som inte glider ur han

  Välj mobilskal Seethru om du vill ha:

  - ett skal med mer stötdämpning

  - transparenta och tonade färger

  - ett 100% återvunnet skal


  Välj mobilskal Slim om du vill ha:

  - ett enkelt och skyddande skal

  - 100% återvunnet material

  - jordnära, neutrala färger

 • Få din outfit att poppa med ett färgstarkt iPhone 14 Pro Max skal i silikon. Vår silikonfamilj växer hela tiden och varje säsong för med sig nya nyanser att förälska sig i. Föredrar du mer jordnära toner så spana in skal i beige eller brunt och vill du sticka ut lite extra finns flera starka nyanser av rosa, blått eller grönt.

  För den som vill ha ett lite mer stöttåligt skydd har vi genomskinliga skal vi kallar för Seethru. Dessa mobilskal är något tjockare än silikonskalen utan att för den delen upplevas som otympliga. Skalen är tillverkade med återvunnen TPU-plast som är mjukt och följsamt så att de skyddar alla kanter och är lätta att sätta på och ta av från telefonen. Till skillnad från våra iPhone 14 Pro Max skal i silikon har TPU:n inte samma sträva finish vilket gör dem lite enklare att t.ex. bära med sig i fickan.

  Sist, och kanske även minst har vi nykomligen Slim Case. Detta är ett skal som är lika tunt som silikonskalen men i hårdare format. Ytan har mindre friktion vilket gör det till det perfekta skalet för den som ofta bär mobilen i fickan.