Fri frakt & Snabba leveranser

Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  Tunna Skal

  Alla våra tunna skal är gjorda av 100% återvunna material och är GRS-certifierade vilket betyder att du kan äga ett Slim Case med gott samvete!

  Slim Case

 • Numera är mobilen en given accessoar som vi ofta bär med oss. Slim Case är det ultimata valet för dig som vill ha ett tunt och hårt skal. Det ger dig en smidig och lätt känsla i handen samtidigt som den skyddar från oönskade repor. Skalet täcker mobilens alla kanter och hörn. Våra Slim Case är tillverkade i återvunnet PC-plast. Då vi väljer att fokusera på hållbarhet har vi skippat både lining och metall. Det ska kännas tryggt att handla hos oss och att bära våra skal. Alla Slim Case är tillverkade i 100 % återvunnet material.

  Vår förhoppning är att erbjuda produkter som gör din telefon till en accessoar du gärna vill visa upp, och som blir en del av din personliga stil. Holdit har allt du behöver för att hålla din telefon och mobiltillbehör stilrena och hela.

  En sak är säker, med ett snyggt mobilskal kommer du att se professionell och trendig ut. En klassisk design slår aldrig fel.

 • Våra silikonskal har en mjuk finish vilket ger bättre friktion och minimerar risken att glida ur din hand eller fickan. Slim Case är ett hårt skal men har också en matt yta. Genom att använda något av våra skal skyddar du din telefon samt ger telefonen ett får ett snyggt yttre. Det är enkelt att klicka fast skalet på telefonen då det har två slitsar i nederkanten. Oavsett vilket skal du väljer så är det en trendsäker accessoar som livar upp vilken outfit som helst.

  Holdit jobbar varje dag för att erbjuda just dig det bästa. Trend, hållbarhet samt funktion är en röd tråd i hela företaget. Vi ser till att göra de bästa valen när det kommer till material, transporter, utsläpp och jämställdhet.

 • Vi älskar att kunna matcha ens mobil och olika accessoarer tillsammans med en outfit. Våra tunna mobilskal kommer i olika jordnära färger för att du ska kunna matcha på bästa sätt. Välj mellan ett klassiskt svart eller Forest Green, en härlig mossgrön färg. Utöver dessa tunna obilskal har vi ett helt sortiment med olika typer av mobiltillbehör och accessoarer. Komplettera ditt Slim Case med t.ex datorfodral, iPadskal eller Airpodsfodral. Upptäck nya trendiga kombinationer. Låt kreativiteten flöda.

  Beställer du innan klockan 14 samma dag, skickas din order redan samma dag. Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar. Betala enkelt med Klarna eller Swish. Vi jobbar med fri frakt och klimatkompenserade leveranser.