Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  iPhone 13 Skal

  Skal iPhone 13

 • Vi lägger stor vikt vid att kombinera både funktion med trend för att du aldrig ska behöva kompromissa. I vårt breda utbud av iPhone 13 skal finns något som passar de flesta. Så vilket skal ska du välja? För att skydda din mobil lite extra, ta en titt på våra Seethru mobilskal med stöttåliga kanter. Skalet formar sig efter din telefon, runt knappar och uttag utan att störa funktionen. Med en bumperkant i TPE får du ett extra bra skydd mot stötar. Materialet är också slitstarkt, så du behöver inte oroa dig för att skalet ska slitas. Skalet är utformat i tunn design för att inte störa trådlös laddning.

 • Vill du behålla telefonens tunna och smidiga känsla är vårt senaste tillskott Slim Case det bästa valet för dig. Det här skalet är vårt tunnaste skal och är gjort i en PC-plast som gör att skalet lätt glider ner i din ficka utan att fastna. Materialet är gjort i 100% återvunnet material. Trots att skalet är så tunt och smidigt som det är, så skyddar du din telefon. Våra skal som är gjorda i silikon är det skalet som finns tillgängligt i flest färger, här hittar du alltid någon färg som passar både tycke och smak! Silikonskalen har blivit en av våra mest populära produktkategorier och följer alltid säsongens trender och färger.

 • Vilket du än väljer är alla iPhone 13 skal designade för att kunna matchas med resten av vårt sortiment så att du ska kunna vara kreativ och hitta just dina favoritkombinationer. Varför inte kombinera med ett laptopfodral i samma färg som ditt mobilskal? Dekorera med något av våra populära sticker packs för en extra personlig touch. För att på ett smidigt sätt kunna bära med dig bankkortet finns även korthållare som kan fästas på skalet. Ge framsidan på din mobil lite omtanke och använd skärmskydd så slipper du dessutom tråkiga repor på mobilskärmen.

  På Holdit jobbar vi alltid mot att använda de mest hållbara materialen i våra produkter. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett helt veganskt sortiment och en stor andel produkter tillverkade med återvunna material. Komplettera din outfit med ett stilrent iPhone 13 skal från Holdit.