Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  iPhone 13 Pro Skal

  Skal iPhone 13 Pro

 • Hos Holdit hittar du ett stort utbud av mobiltillbehör och accessoarer som är kompatibla med iPhone 13 Pro. Idag är mobilen en trogen följeslagare som de flesta bär med sig större delen av tiden. Vi letar också ständigt efter sätt att uttrycka vår personliga stil genom att experimentera med kläder, mode och accessoarer. Ett mobilskal är något du kan variera efter humör, outfit och tillfälle. Har du inte bestämt vilket iPhone 13 Pro skal du ska välja hoppas vi att du hittar en ny favorit hos Holdit. Gillar du den stilrena looken har vi stöttåliga TPU-skal i flera trendiga färger. För en mer slimmad passform finns ett brett utbud av iPhone 13 Pro skal i silikon. Silikonskalen har blivit en av våra mest populära produktkategorier och följer alltid säsongens trender och färger. Vill du däremot ha ett hårt skal tillverkat i 100% återvunnen hårdplast så är våra Slim Case något för dig. De har en slät yta som lätt glider ner i fickan. Finns i våra allra populäraste färger.

 • Förutom klassiska mobilskal har vi även ett brett utbud av skal och fodral till Airpods och laptops. Förstärk din personliga stil genom att köpa ett matchande set eller mixa som du vill. Vi vet även att det är lätt hänt att få repor eller sprickor på mobilskärmen och det är lika tråkigt varje gång. För att skydda hela din mobil på bästa sätt rekommenderar vi därför att du kompletterar ditt iPhone 13 Pro skal med ett skärmskydd i glas. Välj mellan heltäckande, transparenta eller skärmskydd med privacyglas. Alla våra skärmskydd har benämningen 9H, vilket är ett av de starkaste och tåligaste på marknaden.

 • Vi har allt du behöver för att hålla din mobil och tillbehör trendiga och hela. Våra mobilskal iPhone 13 Pro är noga framtagna utifrån säsongens trender och vi låter skalets design och färg bli en del av din personliga stil. Vi erbjuder alltid Fri och klimatkompenserad frakt till alla våra kunder. Leveranstiden är endast 1-3 arbetsdagar. I kassan betalar du enkelt med Klarna eller Swish. Hitta din favorit redan idag!