Fri frakt & Snabba leveranser

Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  För en ny, lite grönare, livsstil!

  På Holdit kommer du inte hitta några mobilskal för en tia

  Vi levererar och erbjuder inspiration och underhållning, samtidigt som vi bygger ett community och en ny, lite grönare, livsstil. Våra skal må kosta lite extra, men det är för att vi inte är som de flesta andra. Vi står för hållbarhet, och inte bara i våra produkter, utan i allt vi gör. Vi använder bara de mest hållbara materialen som marknaden har att erbjuda, då vi vet att de senaste trenderna inte behöver kompromissa med det ansvar vi känner.

  Som ett producerande varumärke kan vi aldrig vara helt hållbara, men vi har ett tight samarbete med våra fabriker runt om i världen för att säkerställa att våra produkter håller högsta standard. Hållbarhet är inte bara en trend, det är en livsstil, och tillsammans försöker vi skapa en lite bättre framtid med bättre förutsättningar för nästa generation.

  Våra mål

  2025

  Klimatkompensera alla våra koldioxidutsläpp

  2026

  Holdit ska upplevas som en föregångare inom hållbarhet inom vår bransch

  2030

  Minska våra utsläpp av scope 3 med 7% från år till år

  The Holdit Way

  Med fokus på tre viktiga områden: People, Planet och Product.

  På Holdit arbetar vi dedikerat med att implementera hållbarhet i allt vi gör. Våra produkter är veganska och har en schysst kvalité samtidigt som planeten och människorna som bor här ligger oss extra varmt om hjärtat under hela produktionskedjan. Därför leder vår hållbarhetsgrupp våra mål och initiativ, inklusive hållbarhetsdagar och samarbeten för att implementera hållbarhet i hela verksamheten.

  People

  Läs mer

  Planet

  Läs mer

  Product

  Läs mer

  Vår resa

  Vår tidslinje visar de viktigaste milstolparna och framstegen i vårt hållbarhetsarbete.

  Genom åren har vi genomfört en rad initiativ och projekt för att varje dag bli lite bättre. Tidslinjen visar allt från samarbeten med olika organisationer och vårt arbete med klimatkompensation till introduktionen av vår första produkt tillverkad helt av återvunnet material.

  Våra åtaganden

  Läs mer om våra senaste hållbarhets-arbeten och samarbeten.

  Vår hållbarhetsgrupp

  Läs mer

  Ladda ner våra fullständiga rapporter (på engelska) om du vill veta mer om vårt arbete.