Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  Displayskydd

 • Hitta iPhone, Samsung Galaxy och mer i härdat glas på Holdit.Det är inte bara baksidan av telefonen som behöver skydd med ett fodral; skärmen är lika viktig att hålla intakt. Vi har alla upplevt paniken av att tappa vår mobil på marken och eventuellt mötas av en krossad skärm, men med ett härdat glas behöver du inte oroa dig lika mycket längre. Att byta ut en krossad skärm är dyrt och genom att använda ett skärmskydd minskar du risken för repor och slitage. Det är en smart investering som håller din mobil intakt längre. Vårt härdade glas är tunt och påverkar inte beröringsfunktionen

 • Endast 0,33 mm tjock, lätt att applicera och minimerar risken för repor och skador. Våra displayskydd har även en oljeavvisande behandling som minimerar fingeravtryck och fläckar. Eftersom de är ultratunna är de praktiska att använda och applicera utan bubblor. Glaset på vårt härdade glas har också betyget 9H, vilket är ett av de starkaste och mest hållbara på marknaden. För att applicera skyddet, rengör först skärmen med den medföljande våtservetten. När skärmen är torr, dra helt enkelt av plasten runt skyddet, håll det försiktigt i kanterna och placera det sedan i önskat läge på mobilskärmen. Tryck sedan en fingertopp mitt på skärmen tills luften under skyddet helt har försvunnit och du har en slät och snygg yta. Nu är din skärm skyddad och redo att användas!

 • I vårt sortiment har vi flera varianter av härdat glas. För en tunn och smidig känsla finns det genomskinliga glasögon med och utan bågar. Dessa täcker större delen av skärmen och ger ett bra skydd mot repor. Våra 3D-glasögon följer den yttre kanten av mobilskärmen för full täckning. Dessutom finns det tonade insynsskyddsglasögon som minskar risken för nyfikna ögon och smart displayskydd för mobilkameror. Beställ ditt nya skärmhärdade glas från holdit.com idag! Visste du att vi också erbjuder gratis frakt? Som alla våra leveranser är din klimatkompenserad. Så vad väntar du på? Köp ett härdat glas idag!