iPhone 14 Pro Skärmskydd

Skärmskydd iPhone 14 Pro

  • Gör en smart investering och förläng livslängden på din mobil med ett iPhone 14 Pro skärmskydd i härdat glas. Varför ska man då använda ett skärmskydd? Vi är nog många som någon gång råkat tappa mobilen i backen och haft några sekunder av orosfylld ovisshet innan man vet om skärmen spruckit eller klarat sig. Ett skärmskydd skyddar givetvis inte mot allt men vi kan garantera att risken för repor och slitage minskar.

  • När du beställer ett iPhone 14 Pro skärmskydd hos oss får du med allt du behöver för att enkelt applicera glaset. Exakta instruktioner om hur du ska gå till väga står på förpackningen men kortfattat gör du följande: Rengör skärmen med den medföljande servetten, ta av plasten från skärmskyddet och placera det på mobilskärmen. För att få bort alla eventuella luftbubblor trycker du på glaset med pekfingret. För att förhindra att damm eller smuts hinner fastna på skärmen rekommenderar vi att processen görs så snabbt som möjligt.

  • Våra skärmskydd är endast 0.33 mm tjocka och märks därför knappt av. De stör givetvis inte heller touchfunktionen på mobilen. Till de nyare telefonmodellerna som iPhone 14 Pro har vi utöver vanliga skärmskydd även glasskydd för mobilkameran. Även om våra mobilskal har en upphöjd kant som ska skydda kameran är det alltid bäst att ta det säkra före det osäkra. Kanske använder du inte alltid ett mobilskal? Då är skärmskydden nästan ett måste! Ta hand om din telefon och köp ett iPhone 14 Pro skärmskydd idag.