Skärmskydd iPhone 11

iPhone 11 Skärmskydd

  • Låt oss presentera skärmskydd iPhone 11 från Holdit! Vi förstår att din mobiltelefon är en personlig del av din stil och livsstil. Därför erbjuder vi tre olika typer av skärmskydd som tillgodoser dina unika behov och preferenser.

    Vi har Privacy-glaset, det här skärmskyddet värnar inte bara din skärm, utan också om din integritet. Med dess polariserade glas kan man inte se in på din skärm från sidan. Detta hindrar det nyfikna blickar från att snoka i din skärminformation och du kan använda din iPhone med fullständig trygghet och förtroende. För de som vill ha ett elegant utseende och en enklare design, erbjuder vi det heltäckande skärmskyddet med en svart ram. Detta skydd ger din iPhone 11 en stilren look samtidigt som det minska risken för repor och skador. Om du föredrar en mer diskret look, har vi också skärmskyddet transparent. Detta ultratunna skydd är nästan osynligt när det är applicerat på skärmen, samtidigt som det ger ett bra skydd mot eventuella repor. Du kommer knappt att märka av skärmskyddet, samtidigt som din iPhone 11 är säker och skyddad. 

  • Oavsett vilket skärmskydd du väljer kan du vara trygg i vetskapen om att de är tillverkade av starkt och tåligt 9H-glas. Detta betyder att din skärm kommer att vara skyddad mot vardagens påfrestningar och olyckor. Dessutom är Skärmskydd iPhone 11 lätta att applicera och passar perfekt på din iPhone 11. Våra skärmskydd är helt veganska precis som resten av vårt produktsortiment. Vi jobbar ständigt med hållbar utveckling och att minska klimatpåverkan, det här är områden som vi håller varmt om hjärtat. Vi applicerar det här tänket och arbetet i allt från produktion till frakt. Vi vill att du som kund ska handla från Holdit med ett gott samvete. 

  • Glöm inte bort att skydda baksidan av din mobiltelefon med ett trendigt mobilskal. Kolla även in våra andra produkter som vi har i vårt sortiment. Vi har allt från olika laptopfodral i härliga och trendiga färger till matchande AirPodsfodral till dina trådlösa hörlurar. Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment med nya färger och produkter som gör att du kan matcha dina outfits. Gör din iPhone 11 till ett personligt statement som speglar dig och ditt unika uttryck!

    Så varför vänta? Skydda din skärm med ett Skärmskydd iPhone 11 från Holdit.