Skärmskydd iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Skärmskydd

  • Idag är din mobiltelefon ett redskap du använder större delen av vardagen vilket gör att den ständigt utsätts för olika miljöer som bidrar till en högre risk för repor eller sprickor i skärmen. För att skydda din mobiltelefon rekommenderar vi därför vårt skärmskydd iPhone 12 pro som ger ett starkt skydd och gör så att din mobil håller i längden. Med ett skärmskydd från Holdit slipper du oroa dig för en repig mobilskärm och därmed onödiga servicekostnader som kommer med en trasig display.

  • Vårt skärmskydd iPhone 12 pro kommer i olika varianter, oavsett om du föredrar ett enklare transparent skärmskydd eller ett glasskydd med en svart inramning. Ibland vill man även slippa nyfikna blickar och hålla sin telefon privat. Då är skärmskydd med privacyglas ett perfekt komplement till din iPhone. Skärmskyddet är behandlat för att begränsa olika synvinklar och gör att skärmen endast kan ses rakt framifrån. Alla våra skärmskydd är tillverkade av glas och har benämningen 9H som är det starkaste och tåligaste på marknaden. Skyddet är endast 0.33mm vilket gör det smidigt att använda samt att applicera på din mobiltelefon helt bubbelfritt. Ytan på våra skärmskydd har dessutom en fettavvisande ytbehandling vilket minimerar risken för fingeravtryck och fläckar. Kolla runt bland våra skärmskydd och hitta det bästa skärmskyddet för dig!

  • För dig som vill skydda även baksidan på mobiltelefonen är iPhone 12 Pro skärmskydd kompatibelt med alla våra mobilskal i sortimentet, oavsett om du väljer att kombinera skyddet med vårt silikon, slim eller Seethruskal. Silikonskalet är ett skal som är mjukt och har en peachy finish. Välj vårt slim case för att få ett enkelt skal som har en hård yta, eller välj Seethru för att få det bästa skyddet då de har en bumperkant i tpe för extra stöttålighet. Hitta trendiga mobiltillbehör och hitta dina nya favoriter hos Holdit!