Skärmskydd iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Skärmskydd

  • Ofta pratar man om att skydda baksidan av sin mobil med hjälp av ett mobilskal. Alla har vi dock varit med om att skärmen på telefonen repas eller i värsta fall spricker. Att byta en skärm på en iPhone 13 Pro är idag väldigt dyrt. Vi på Holdit tycker därför att det är ett bättre och billigare alternativ att du kompletterar ditt mobilskal med ett skärmskydd i härdat glas. Bättre att ligga ett steg före och vara på den säkra sidan om olyckan är ett faktum.

  • På Holdit erbjuder vi därför olika varianter av skärmskydd iPhone 13 Pro. Välj själv vilken typ av skärmskydd som passar dig och dina behov bäst. Vill ha ett skärmskydd som täcker hela skärmen och ger ett näst intill osynligt resultat? Eller ett privacyglas som skyddar mot insyn från personen jämte dig på bussen? Eller varför inte vårt senaste tillskott, Anti Blue Light-skärmskydd. Skärmskyddet som blockerar skadligt blått ljus som vi utsätts i telefonen. Oavsett vilket av skärmskydden du väljer så skyddar det din skärm från repor och smuts. Dessutom har alla våra skärmskydd benämningen 9H, vilket är ett av de hårdaste glasen på marknaden.

  • Med ett Skärmskydd iPhone 13 Pro är förhoppningen att du förlänger livstiden på din skärm och slipper onödiga reparationskostnader. Glöm inte att kika in vårt resterande sortiment med trendiga mobilskal. Genom att använda både ett skärmskydd och ett mobilskal skyddar du din telefon på absolut bästa sätt. Beställer du ett iPhone 13 Pro Skärmskydd innan klockan 14.00 skickas din order samma dag och levereras inom 1-3 arbetsdagar. Vi erbjuder alltid våra kunder ett fraktfritt alternativ och enkel betalning med Klarna eller Swish.