iPhone 13 Skärmskydd

Skärmskydd iPhone 13

  • Vi har alla varit med om en oönskad repa eller spricka i skärmen på mobilen. Detta är något som ofta medför dyra reparationsavgifter. Vi på Holdit har därför tagit fram iPhone 13 Skärmskydd. Med ett skärmskydd till din iPhone 13 kan du undvika repor och sprickor i skärmen på din mobil. Du slipper på så sätt också onödiga och tråkiga kostnader, så att köpa ett skal och ett skärmskydd är såklart det billigare alternativet.

  • I vårt sortiment hittar du olika typer av iPhone 13 skärmskydd som ger ett bra och tåligt skydd mot repor och smuts. Välj mellan transparenta skärmskydd som knappt märks av efter applicering eller vårt privacyglas som skyddar mot insyn från grannen på tåget. Vårt senaste glas Anti-blue light skyddar dina ögon från det skadliga blåa ljuset från din skärm och minskar stressen de upplever. Om du är en person som tar många kort är det också viktigt att ha ett skyddsglas till din kamera. Såklart är detta något du hittar i vårt sortiment! Alla våra skärmskydd har benämningen 9H vilket är ett av marknadens tåligaste glas. Oavsett om du väljer ett transparent skärmskydd, privacyglas eller Anti-blue Light gör du din skärm på telefonen en tjänst.

  • Beställ hem ett skärmskydd idag och slipp skador på skärmen om olyckan är ett faktum. Att applicera skärmskyddet på din skärm är väldigt enkelt. Skulle det vara några funderingar så medföljer det instruktioner och du kan alltid höra av dig till oss. Beställer du innan klockan 14.00 skickar vi order från vårt lager samma dag. Alla våra leveranser är klimatkompenserade och är dessutom gratis. Du kan förvänta dig att ha ditt nya skärmskydd i handen inom 1–3 arbetsdagar. Hos oss betalar du enkelt med Swish eller Klarna.