Skärmskydd iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max Skärmskydd

 • Vi vet att det är lätt hänt att få repor eller sprickor på mobilskärmen och det är lika tråkigt varje gång. För att hålla din mobiltelefon i bästa skick rekommenderar vi därför att du använder vårt iPhone 12 Pro Max skärmskydd för att skydda din telefon. Med ett skärmskydd från Holdit kan du slippa dyra reparationer och din telefon får ett bra skydd mot repor och slitage. Vårt iPhone 12 Pro Max skärmskydd är smidigt att använda och enkelt att applicera. Det har dessutom en fettavvisande ytbehandling med syfte att minimera fingeravtrycken som annars lätt fastnar på mobilskärmen. Ett bra skärmskydd gör stor skillnad och är en smart investering för att förlänga livslängden på din telefon. Oavsett om du föredrar att bära med dig den i fickan, i väskan eller i handen ska du kunna vara helt trygg med att telefonens skärm är skyddad mot smuts, damm och repor.

  Några egenskaper som skärmskydd iPhone 12 Pro Max har är:
  • 0,33 mm tunt
  • 9H-glas
  • Transparent

 • För att skydda hela din telefon har vi även ett brett utbud av mobilskal och fodral. Välj mellan tunna och trendiga silikonskal, praktiska plånboksfodral eller genomskinliga Seethruskal.
  Skärmskydd iPhone 12 Pro Max passar perfekt tillsammans med våra Seethru eller Silikonskal. Vårt Seethru skal är genomskinligt och låter din telefon egna design stå i centrum. Våra Seethru skal är vårt mest skyddande skal, det är gjort av ett mjukt TPU som formar sig efter volym och låsknappar. Designen är slimmad och skyddande eftersom det har bumberkant i tpe för extra stöttålighet. Alla våra skal finns i flera olika färger så att alla kan hitta en favorit.

 • Önskar du ett tunnare skal så hittar du våra silikonskal. Silikonskalen är såpass tunna att du knappt märker av att du använder ett mobilskal. Dessutom har det en peachy finish som gör att skalet känns mjukt och greppvänligt. För det absolut bästa skyddet skulle vi verkligen rekommendera att köpa ett skärmskydd och ett mobilskal. På det sättet har du skyddat hela din telefon på bästa sätt.

  Hos Holdit hittar du det mesta du behöver för att göra din mobil, AirPods eller laptop till en accessoar som tar plats och passar din personliga stil.