Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  Skärmskydd iPhone 14

  iPhone 14 Skärmskydd

 • Har du skaffat den nya iPhone 14? Gör dig själv en tjänst och se till att du håller mobilen skyddad från både repor och smuts med ett skärmskydd iPhone 14. De flesta av oss är vid det här laget vana vid att använda ett mobilskal för att skydda baksidan av våra telefoner. Inte bara bidrar ett skal till att hålla mobilen hel och fräsch länge utan gör även att mobilen får ett extra trevligt yttre. Även om vi på Holdit lever för mobilskal tycker vi givetvis att hela mobilen ska skyddas, med andra ord är framsidan minst lika viktig.

 • En repig mobilskärm eller sprickor i hörnen är det få som uppskattar. Med ett skärmskydd iPhone 14 minskar du risken för att detta händer dig. Vi har flera varianter av skärmskydd till de flesta telefonmodellerna. Välj själv om du vill ha ett skärmskydd som täcker hela skärmen och ger ett näst intill osynligt resultat eller om du vill ha ett privacyglas som låter dig vara lite mer privat. Om du känner av att dina ögon blir trötta av att titta på skärmen hela dagen kan ett Anti-blie Light skärmskydd vara något för dig. Det blockerar det skadliga ljuset från din skärm så att dina ögon anstängs mindre. Gemensamt för alla skärmskydd iPhone 14 är att de är ultratunna, tillverkade i härdat glas och är enkla att applicera. Följ bara instruktionerna på förpackningen.

 • Vi vet hur lätt det är att vara efterklok och att det är först efter att olyckan varit framme som man inser hur situationen kunnat undvikas. Så nu påminner vi dig redan nu, glöm för allt i världen inte att använda skärmskydd. På så sätt slipper du oroa dig i onödan och kan enkelt stoppa ner mobilen i fickan eller väskan och fortsätta med din dag. Hitta ditt nya iPhone 14 skärmskydd på Holdit!