Just nu: Dubbla poäng för alla våra medlemmar!

Skärmskydd iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max Skärmskydd

 • Det finns många anledningar att köpa ett skyddsglas. Den främsta och vanligaste anledningen är såklart för att skydda sin skärm från repor och andra skador, men visste du att våra skärmskydd till iPhone 11 pro max också är ytbehandlade för att stöta bort fett och fingeravtryck så din skärm håller sig ren? Det är också markerat 9H vilket innebär att det är det tåligaste och starkaste som finns på marknaden.

 • Det finns även flera olika varianter av skärmskydd just för att du skall hitta ett som lever upp till dina krav.

  Skärmskydd med svart ram
  Med en svart ram kring glaset och med en noga utformad storlek så passar detta skärmskydd så bra på din telefon att det knappt syns att du har ett skydd. Detta är det bästa valet om du bryr dig hur det ser ut med ett skärmskydd till iPhone 11 Pro Max

  Skärmskydd transparent
  Det här är den mest simpla varianten som finns. Rätt och slätt ett helt vanligt härdat glas. Det är också det billigaste glaset vi har, men låt inte det lura dig. Det skyddar precis lika bra som våra andra varianter, men har inte de extra funktionerna som de andra tillför. Om du vill skydda din mobil till den billigaste pengen så rekommenderar vi detta.

  Skyddglas mobilkamera
  Såklart måste ju även kameran skyddar från repor och skador om du vill fortsätta kunna ta fantastiska bilder med den. Detta täcker på ett elegant sätt över din kamera utan att påverka bildkvaliteten på något sätt.

  Alla dessa varianter passar till iPhone 11 Pro Max, så om du är i behov av ett skydd till din skärm så bör du klicka hem ett glas från oss. Alltid fri leverans inom 1–3 arbetsdagar och klimatkompenserad frakt. Betala enkelt med Klarna eller Swish.

 • Med ett skärmskydd för iPhone 11 Pro Max hoppas vi att du kommer förlänga skärmens livslängd och undvika onödiga reparationskostnader. Glöm inte att kolla in vårt sortiment av trendiga mobilskal. Genom att använda både ett skärmskydd och ett mobilskal skyddar du din telefon på absolut bästa sätt. Beställer du ett skärmskydd för iPhone 11 Pro Max före klockan 14:00 skickas din order samma dag och levereras snabbt. Vi erbjuder alltid våra kunder gratis fraktalternativ och enkel betalning.