Skärmskydd iPhone 15 Plus

Skärmskydd iPhone 15 plus

 • Brukar du tappa din telefon lätt eller att den hamnar längst ner i din väska? Är svaret ja, då är det dags att klicka hem ett iPhone 15 plus skärmskydd. Även om du är den som brukar vara noga och försiktigt så ångrar man aldrig ett skärmskydd, när olyckan väl sker.
  De varianter av skärmskydd vi har är transparenta med eller utan svart ram. De är tillverkade av härdat glas med en benämning 9H. Det står för det mest starka och tåliga glaset som finns på marknaden. Du ska kunna använda din telefon med självförtroende, veta att den är säker i dina händer. Lösningen på detta är att investera i ett iphone 15 plus skärmskydd.

  Utöver våra skärmskydd iPhone 15 plus har vi flera produkter i sortimentet. Vi har tagit fram produkter som ska matcha med varandra men du kan också mixa färger om du vill. Köp ett mobilskal i en färgstark nyans eller mer neutral. Det är upp till dig.

 • Alla våra iPhone 15 plus skärmskydd och resterande produkter är tillverkade av veganskt material. Vi på Holdit jobbar ständigt med att utveckla vårt sätt att jobba med hållbarhet. Det är viktigt att både miljö och hållbarhet får ta en stor del av produktionen och utvecklingen. Du som kund ska alltid känna dig trygg när du handlar hos oss. Vi jobbar alltid med klimatkompenserade frakter. Vi vill att våra produkter ska ha ett så litet klimatavtryck som möjligt.

  Våra förpackningar är tillverkade av återvunnet papper och minimalt med plast.

  Vi jobbar även med olika fonder idag så som regnbågsfonden, UN Women Sweden, Peta med mera. Hållbarheten är en röd tråd genom hela företaget.

 • En kombination av stil och funktion med olika phone straps. Nu när du har ett mobilskal och skärmskydd iphone 15 plus. Du behöver inte längre vara rädd att tappa din telefon i marken. Det är enkelt att fästa strapsen i ditt mobilskal. Om du har ett Slim Case eller Seethru-skal är det enkelt att fästa öglan direkt i skalet. Med ett silikonskal rekommenderar vi varmt att använda det strap card som följer med i paketet. Det placerar du mellan ditt mobilskal och telefonen. Dessa straps är handgjorda med riktiga kristaller som enkelt kan matcha din stil. Vi erbjuder den ultimata komforten.

  Vi erbjuder fri frakt och leveranstid på 1-3 dagar. Vad väntar du på! In på Holdit och hitta dina favoriter idag!