Skärmskydd iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Skärmskydd

  • Välj ett av våra fantastiska skärmskydd iPhone 11 Pro. Vårt bästsäljande skärmskydd - Skärmskydd Transparent. Utöver det har vi det så kallade Skärmskydd Heltäckande Svart Ram och vårt Heltäckande Privacy-glas. När det kommer till det sistnämnda så är det mer än bara ett vanligt skärmskydd, det är en personlig skyddare som tar din upplevelse till en helt ny nivå. Med Privacy-glas får du inte bara en kristallklar skärm, utan också en extra känsla av säkerhet och integritet. Med detta kan du vara säker på att dina privata meddelanden, känsliga uppgifter och personliga bilder förblir endast för dina ögon. Vårt heltäckande Svart Ram skärmskydd ser till att din iPhone 11 Pro är skyddad från kant till kant, hela vägen ut runtom skärmens kanter. Inga fler bekymmer över irriterande repor eller andra oönskade skador på skärmen. Du kan vara säker på att din värdefulla enhet är i trygga händer.

  • Med sin 9H-benämning betyder det att våra skärmskydd är starka och tåliga nog för att klara av vardagens påfrestningar. Oavsett om du har nyfikna barn, nycklar i fickan eller en olycklig vurpa, så kommer Skärmskydd iPhone 11 Pro att stå emot och skydda din skärm från skador. Du kan använda din iPhone med självförtroende, vetandes att den är i säkra händer. Utöver de vanliga klassiska skärmskydden till framsidan av mobiltelefonen har vi även ett skärmskydd för kameralinserna som finns på baksidan av din iPhone 11 Pro. Appliceringen av alla våra skärmskydd är enkel och smidig. Skärmskydd iPhone 11 Pro är utformat för att vara lätt att applicerad, och det kommer med allt du behöver för att få det på plats snabbt och enkelt. Ge din telefon den omsorg och kärlek den förtjänar genom att beställa hem ett iPhone 11 Pro Skärmskydd från Holdit.

  • För att ge din mobiltelefon en extra touch av stil och personlighet kan du också köpa till ett mobilskal i en härlig färg. Ett mobilskal ger inte bara ett estetiskt lyft till din enhet, utan ger också ett extra lager av skydd mot stötar och repor. Med kombinationen av ett skärmskydd och ett färgglatt mobilskal kan du verkligen göra din iPhone 11 Pro till din alldeles egna personliga accessoar. Visste ni att alla våra produkter är 100% veganska och vi jobbar ständigt med hållbarhet på Holdit. Våra leveranser är klimatkompenserade, vi erbjuder alltid fri frakt och har snabba leveranser!