iPhone 14 Plus Skärmskydd

Skärmskydd iPhone 14 Plus

  • Om du tänker efter, hur stor del av din dag spenderar du men mobilen i handen? Om du är lik oss på Holdit är svaret; en ganska stor del. Våra mobiler utsätts varje dag för en mängd yttre påfrestningar och slitage. Genom att använda ett iPhone 14 Plus skärmskydd behöver dessa påfrestningar åtminstone inte resultera i tråkiga skador på din mobilskärm. Ett skärmskydd ger ett starkt och tåligt skydd mot repor. Till skillnad från att behöva betala för att byta hela skärmen kostar ett skärmskydd en bråkdel av priset och är på så sätt en smart investering.

  • Att fästa skärmskyddet är enkelt. Det du behöver göra är att torka av skärmen med den medföljande servetten, ta av skyddsplasten från skärmskyddet och placera det där du vill ha det. Placera sedan ett finger mitt på glaset och tryck till. Du kan sedan släta ut skärmskyddet för att inte få några luftbubblor. Vid behov kan du göra om processen. Är något oklart skickar vi givetvis med instruktioner på förpackningen och du kan höra av dig till oss om du har frågor.

  • Våra iPhone 14 Plus skärmskydd kommer i flera modeller och varianter men är alla tillverkade i härdat glas. De har en fettavvisande yta vilken motverkar fingeravtryck och fläckar. Utöver det har alla skärmskydd benämningen 9H vilket innebär att glaset är ett av de tåligaste på marknaden. Med ett iPhone 14 Plus skärmskydd hoppas vi att din mobilskärm håller sig hel länge. För att även ge baksidan av telefonen ett lyft finns mängder av snygga mobilskal att komplettera med. Upptäck våra bästsäljande tunna silikonskal eller stick ut med ett trendigt Seethru-skal i transparenta nyanser.