Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  iPhone 15 Skärmskydd

  iPhone 15 skärmskydd

 • Vi alla har nog någon gång varit med om att man tappat sin mobil i marken och att den landar med skärmen ner. Nervositeten man känner innan man vänt på telefonen för att se om den fått sprickor eller ej. Med ett iPhone 15 skärmskydd kan du känna dig trygg. Det hjälper till att skydda skärmen mot repor och smuts. Att laga en sprucken skärm kan bli en dyr reparationskostnad, därför ska du investera i ett iPhone 15 skärmskydd så du slipper detta öde.

  Fördelarna med ett skärmskydd iPhone 15 är:

  • Lättsamt att applicera på din skärm
  • Risken för repor och skador minskar
  • Tjocklek endast 0.33 mm

  Det är inte bara mobilens baksida som behöver skydd, utan skärmen är minst lika viktig. Hitta dina favoriter idag!

 • För att hela din telefon ska bli skyddad så rekommenderar vi att göra det komplett med ett mobilskal. Du förlänger livstiden på din telefon när du har alla sidor skyddade. Holdit har ett brett sortiment av mobilskal att välja bland. Både mobilskal och iphone 15 skärmskydd är framtagna för att passa bra ihop med varandra.  Vi på Holdit har tagit fram ett brett utbud av trendiga mobilskal som följer säsongens alla färger. För att du enkelt ska kunna hitta en färg som passar just dig.

  Mixa och matcha med vårt resterande sortiment. Varför inte ett nytt laptopfodral i en trendig färg eller mer neutrala nyanser. Oavsett hittar du förhoppningsvis något du gillar. Om du lägger din order innan klockan 14, skickas din order redan samma dag från vårt lager. Fri frakt och klimatkompenserade leveranser erbjuds hem till din dörr. Smidigt och hållbart.

 • Gör först rent din skärm med en våtservett som följer med. Du drar därefter loss plasten runt skärmskyddet när din skärm blivit torr. Håll nu ett stadigt grepp runt kanterna och placera skyddet på den plats du önskar, på mobilskärmen.
  Till sist trycker du med ditt pekfinger i mitten av skärmen för att få bort luftbubblor och få en fin och slät yta. Nu när din skärm är skyddad är den redo att användas.

  De varianter av skärmskydd iPhone 15 som vi har, är transparenta med eller utan svart ram. Tunna och smidiga. De täcker större delen av skärmen. Det är tillverkat av härdat glas med benämning 9H, som betyder att det är det starkaste och mest tåliga glaset på marknaden.