Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  Skärmskydd iPhone 12

  Skyddsglas iPhone 12

 • Att köpa ett skärmskydd kan vara det allra billigaste sättet att undvika att behöva betala dyra reparationskostnader. Med våra skyddsglas till iPhone 12 skyddar du mot repor och minskar markant risken att din skärm går sönder. Dessutom är de endast 0,33mm tunna och är enkla att applicera. Med märkningen 9H blir du garanterad att få det tuffaste och starkaste glaset som finns på marknaden, så du känna dig lugn med att du skyddar in skärm på bästa sätt.

 • Vi har olika modeller av skärmskydd iPhone 12 för att matcha dina behov på bästa sätt. Här är några av dem:
  
  Anti blue light Skärmskydd
  Detta glas skyddar inte bara skärmen utan skyddar även dina ögon från det skadliga blåa ljuset som din skärm utstrålar. Detta kan vara något för dig som får svårt att sova eller får trötta ögon av att titta för mycket på din telefon.

  Privacy skärmskydd
  För den som ofta kollar telefonen på publika platser så som kontoret, bussen eller tåget kan det vara bra att skaffa ett skyddsglas till iPhone 12 med insynsskydd. Glaset är polariserat vilket innebär att om man kollar på det från något annat håll än rakt framifrån så ser det bara ut som en svart skärm.

  Skärmskydd med svart ram
  Med en svart ram kring glaset och med en noga utformad storlek syns det nästan inte att du använder ett skyddsglas. Varenda millimeter är täckt så det är omöjligt att få repor på skärmen. För dig som vill behålla telefonens slimmade design samtidigt som du skyddar mot repor och skador så passar detta perfekt. 

 • Alla dessa varianter passar iPhone 12, så om du vill ha ett bra skydd till en billig peng så har du kommit rätt. Klicka hem det som passar dig bäst idag och du kan förvänta dig gratis leverans inom 1–3 arbetsdagar. Betala enkelt med Klarna eller Swish.