iPhone 15 Pro Max Skärmskydd

Skärmskydd iPhone 15 Pro Max

 • Mobiltelefonen är idag ett redskap som man använder i större delen av vardagen. Det gör att den utsätts för olika miljöer, som i sin tur ökar risken för onödiga repor eller sprickor i skärmen. Vi rekommenderar därför dig att använda vårt iphone 15 pro max skärmskydd. Med en trasig display kommer onödiga servicekostnader, det vill vi inte, därför ska du investera i ett bra skärmskydd. Du hittar flera olika modeller av dispayskydd hos Holdit!

  Det är lätt att vara efterklok, och det är först när olyckan är framme som man inser att man borde ha skyddat sin telefon bättre. Vår förhoppning är att med ett iphone 15 pro max skärmskydd förlänga livstiden på din skärm. Du slipper oroa dig i onödan och kan på ett enkelt sätt stoppa ner mobilen i väskan eller fickan, utan att repor uppstår. Det är få som uppskattar en repig mobilskärm eller hörn som är spruckna.

 • Du torkar lätt av skärmen med en medföljande servett. Ta sedan av skyddsplasten från skärmskyddet. Sedan placerar du skyddet på din telefon och tryck försiktigt från mitten och ut mot kanten. Enkelt och smidigt! Om du är osäker finns även instruktioner på baksidan av förpackningen.

  Vi har olika varianter av skärmskydd. Om du vill ha ett näst intill osynligt skydd är det transparenta det rätta för dig. Eller så kör du på ett skärmskydd med svart kant, som täcker hela din skärm. Alla skärmskydd iphone 15 pro max är tillverkade av härdat glas med benämningen 9H. Det står för ett av de tåligaste glasen på marknaden.

 • iPhone 15 pro max skärmskydd är inte det enda vi har, utan även mobilskal med snygg design. Vi har olika alternativ på mobilsksal. Silikonskal, genomskinliga seethru-skal samt de hårda skalen, Slim Case. Dessa finns i mängder av färger, så välj just din favorit. Din telefon får sig inte bara ett lyft utan har nu ett komplett skydd på framsida och baksida.
  Upptäck vårt resterande sortiment av olika tillbehör för att få en komplett look! Såsom airpods, laptopcase eller letter stickers.

  Du kan vara trygg i att ha gjort ett bra val, oavsett vilken produkt du väljer från Holdit. Hela vårt sortiment är veganskt. Hållbarhet är något vi tar på stort allvar och vi jobbar hela tiden med att kunna erbjuda de alternativ som är mest miljövänliga. Beställ ett skärmskydd iphone 15 pro max redan idag. Vi har alltid klimatkompenserade leveranser och fri frakt. Inom 1-3 dagar har du din order levererad.