Skärmskydd Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 skärmskydd

 • Är du orolig att få en repa eller en spricka i skärmen på din Samsung Galaxy S23? Då har du kommit rätt. Här hittar du vårt utbud av skärmskydd S23 som är designade för att på ett bättre sätt skydda skärmen. Att köpa ett skärmskydd är bland de billigaste sakerna du kan göra för att hålla din telefon i ett gott skick längre.

 • Det finns flera fördelar med att köpa skärmskydd från just Holdit.
  • Tunt glas – endast 0,33mm tjockt
  • Fettavvisande behandling som håller fingeravtryck och fläckar borta
  • Enkelt att applicera

  Dessutom är alla skydden graderade 9H, vilket är ett certifikat som innebär att det är bland det starkaste och tåligaste på marknaden. Våra skärmskydd med ram täcker på ett sömlöst sätt hela din skärm och smälter in med telefonens design så att det nästan inte syns att det är där. Skärmskydd S23 är noga utformade för att passa din telefon perfekt.

 • Att lägga ett stort fokus på miljön och att minska vårt klimatavtryck så mycket det bara går, det har alltid varit en självklarhet för oss på Holdit. Vi granskar varje steg i vår process och gör vårt yttersta för att se till vår inverkan på miljö och samhälle är så positiv som möjligt. Till exempel använder vi återvunnet material i de flesta av våra produkter och klimatkompenserar alla frakter.

  Så om du är ute efter ett skärmskydd till S23 och vill se till att din telefon håller sig i ett gott skick så länge som möjligt, då bör du klicka hem ett skärmskydd från oss. Betala enkelt med Swish eller klarna. Alltid fri leverans inom 1–3 arbetsdagar.