Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  Skärmskydd Galaxy S23 Plus

  Samsung Galaxy S23 Plus skärmskydd

 • Det räcker inte bara att skydda din telefon med ett skal på baksidan, du behöver även skydda framsidan och skärmen! Med ett skärmskydd S23 Plus åstadkommer du det här på det allra billigaste och bästa sättet. Vi alla har varit med om ångesten man får när man tappar sin Samsung Galaxy S23 Plus i golvet och man våndas över att plocka upp den för att se om det blivit en spricka i skärmen. Med ett Samsung Galaxy S23 Plus skärmskydd kan du känna dig säkrare på att din skärm inte fått en skada.

 • Fördelarna med att köpa ett skärmskydd från Holdit är många. Här är några av dem:
  • Enkelt att sätta på
  • Graderade 9H – det bästa på marknaden
  • Smälter sömlöst in med telefonens design

  Utöver dessa fördelar så är de även mycket tunna, inte mer än 0,33mm tjocka. Snacka om tunt! Den fettavvisande ytbehandlingen ser till att skyddet inte blir kladdigt av fingeravtryck och annan smuts. Samsung Galaxy S23 Plus skärmskydd är bland det bästa du kan ge din telefon!

 • Att ha samvetet i behåll när man handlar mobiltillbehör, det är en självklarhet för oss på Holdit. Vi klimatkompenserar alla våra frakter och försöker se till att använda så mycket återvunnet material som möjligt. Vi jobbar även aktivt med CSR-arbete på platserna där våra produkter produceras.

  Så om du letar efter ett Skärmskydd till S23 Plus har du kommit helt rätt. Utforska vårt utbud och klicka hem vad du behöver direkt. Du betalar enkelt med Klarna eller Swish och kan alltid förvänta dig en snabb leverans som dessutom är gratis. Vi är det självklara valet när det kommer till mobiltillbehör!