Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  MagSafe Skal

  Alla våra MagSafe-skal är gjorda av 100% återvunnen plast, och de är dessutom godkända av PETA, vilket betyder att du kan äga ett MagSafe-skal med gott samvete!

  MagSafe Mobilskal

 • Nu är det här! Det perfekta skalet för din iPhone. Våra MagSafe skal är designade och framtagna för att skydda din dyra telefon på bästa sätt och samtidigt ge dig en enastående MagSafe funktion. Med våra skal får du det bästa av två världar. Enkelheten med MagSafe och det ultimata skyddet.

 • Det bästa med ett MagSafe mobilskal är användarvänligheten. Den magnetiska anslutningen gör det enkelt att fästa och ta loss skalet från alla MagSafe tillbehör samt andra magnetiska funktioner. Dessutom behöver du inte oroa dig för att skalet påverkar trådlös laddning eller andra funktioner på din telefon. Fortsätt att använda din telefon precis som vanligt. Likt alla våra andra produkter på Holdit har vi alltid miljö och hållbarhet i stort fokus när vi tar fram och tillverkar en produkt. Därför är alla våra MagSafe skal tillverkade i 100% återvunnen plast, innehåller inga animaliska ämnen och produktförpackningarna tillverkade av 100% återvunnet material.

 • På Holdit erbjuder vi MagSafe mobilskal i tre olika nyanser. Denim Blue, Pink och White. Oavsett om du föredrar en elegant och sofistikerad look, en trendig och lite mer färgstark design eller något minimalistiskt stilrent, har vi ett Magsafe skal som passar dig. Är du ute efter endast MagSafe funktionen men inte vill byta skalet du redan har? Missa inte våra MagSafe ringar. Dessa är kompatibla med iPhone 12 eller nyare och fungerar med vilket skal som helst. Oavsett om du köper ett nytt skal eller en ring rekommenderar vi alltid att komplettera med ett skärmskydd. På det viset har du skyddat alla dina sidor på din telefon.