Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  Skärmskydd iPhone 13 Mini

  Skärmskydd iPhone 13 Mini

 • Vårt iPhone 13 Mini skärmskydd är en produkt som du inte kommer ångra att du skaffade när olyckan är ett faktum. Ofta är man efterklok och det är inte förrän olyckan är framme som man önskar att man hade ett skärmskydd. Därför är det inte mer än rätt att vi redan nu påminner om hur viktigt ett skärmskydd är.

 • Att byta en skärm på dagens mobiler är en väldigt dyr kostnad. För en bråkdel av priset kan du i stället beställa hem ett iPhone 13 Mini skärmskydd från Holdit. Vi erbjuder både transparanta skärmskydd och privacyglas. Båda varianterna av skärmskydd är tillverkade i härdat glas med benämningen 9H. Detta är ett av de tåligaste glasen på marknaden. Skillnaden mellan ett transparant skärmskydd och ett privacyglas är insynen på skärmen. Väljer man ett privacyglas begränsar glaset insynen på din skärm. Perfekt om du sitter på tåget eller bussen och vill slippa nyfikna blickar.

 • Kika gärna in vårt resterande sortiment med mobilskal och datorfodral. Att använda ett mobilskal och ett skärmskydd är det ultimata skyddet för din mobiltelefon. Vi erbjuder ett brett utbud av mobilskal i säsongen trendigaste färger. Hitta dina favoritprodukter och beställ idag. Din order levereras klimatkompenserat inom 1-3 arbetsdagar. Frakten är dessutom gratis.