Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  iPhone 13 Pro Max Skärmkydd

  iPhone 13 Pro Max skärmskydd

 • Idag använder vi mobilen i mycket större utsträckning än förr. Detta gör att mobilen får utstå ett mycket högre slitage varje dag. Man pratar ofta om hur viktigt det är med ett mobilskal för att skydda mobilen, och det är det. Men ibland glömmer man av att skydda skärmen. Skärmen riskerar ofta att bli repig och i vissa fall spricka. Att byta skärm på sin telefon är idag väldigt dyrt. För att slippa en dyr reparationsavgift är det viktigt att skydda skärmen innan olyckan är ett faktum. Därför har vi på Holdit tagit fram tåliga iPhone 13 Pro Max skärmskydd i härdat glas.

 • Välj mellan transparenta skärmskydd som på ett näst intill osynligt sätt skyddar din skärm. Det finns två varianter på skärmskydd iPhone 13 Pro Max, ett heltäckande med svart ram och ett transparent. Alla våra iPhone 13 Pro Max skärmskydd är tillverkade av härdat glas med benämningen 9H. Ett av det tåligaste glaset på marknaden.

  Att applicera skärmskyddet är enkelt.
  Torka av skärmen med den medföljande servetten, ta av skyddsplasten från skärmskyddet. Placera sedan skärmskyddet på telefonen och tryck försiktigt från mitten och utåt. Släta sedan ut skärmskyddet för att få bort eventuella luftbubblor. Svårare än så är det inte. Stegen finns även att tillgå på förpackningen. Tveka inte på att beställa hem ett skärmskydd redan idag. Priset för ett skärmskydd iPhone 13 Pro Max är betydligt billigare än att byta en trasig skärm. Vi erbjuder alltid fri frakt och klimatkompenserade leveranser. Din order levereras hem till dörren inom 1-3 arbetsdagar.

 • Vi erbjuder inte bara skärmskydd iPhone 13 Pro Max utan vi har även mobilskal. Till iPhone 13 Pro Max finns våra bästäljande Silikonskal, våra genomskinliga skal Seethru och våra hårda skal Slim Case. Det finns massa olika färger och varianter så välj din favorit och skydda din mobil på bästa sätt.