Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  Skärnskydd iPhone 15 Pro

  iPhone 15 Pro Skärmskydd

 • Hur stor del av din dag spenderar du med din telefon i handen? En ganska stor del, om du är lik oss på Holdit. Vi har alla varit med om den känsla som uppstår när man tappar sin telefon i marken och den landar på skärmen. Det är nästan så att man knappt vågar kolla ifall skärmen är hel eller inte. Det vill vi undvika. Varje dag utsätts våra mobiler för en mängd yttre faktorer, så som slitage och repor. iPhone 15 pro skärmskydd ger dig det skydd du behöver. Du slipper tråkiga skador på din mobilskärm. En smart investering om du frågar oss.

  Skärmskydden kommer i flera olika modeller och alla är tillverkade i härdat glas. Fingeravtryck och fläckar motverkas då det är en fettavisande yta. De har alla benämningen 9H som står för det tåligaste glaset som finns på marknaden. Det är superenkelt att fästa skärmskyddet!

 • Slipp skador på skärmen genom att beställa hem ett iPhone 15 pro skärmskydd idag. Vår förhoppning är att du förlänger livstiden på din telefon och slipper onödiga reparationskostnader.

  Du kan vara trygg i att oavsett vilket skärmskydd du väljer är de tillverkade av starkt och tåligt 9H glas. Din skärm kommer att vara skyddad mot dagliga påfrestningar och olyckor.
  skärmskydd iPhone 15 pro är dessutom lätta att applicera och är en perfekt match till din iPhone 15 pro. Våra display skydd är helt veganska, som resten av vårt härliga sortiment.
  Hållbarhet och minskad klimatpåverkan, är något vi jobbar ständigt med. Det är områden som vi håller hårt vid. Detta hållbara tänk har vi med oss i allt från produktion till frakt. Du som besöker Holdit ska kunna handla med ett gott samvete!

 • Du gör först rent din skärm med en medföljande våtservett. Sedan drar du enkelt loss plasten runt skärmskyddet när skärmen har torkat. Håll ett försiktigt grepp runt alla kanter och placera skyddet sedan på den plats där du önskar. Nu trycker du i mitten av skärmen med ditt pekfinger, tills luften har försvunnit helt och fått en slät yta. Nu är du och skärmen redo för att möta dagen!

  Det finns olika varianter av iPhone 15 pro skärmskydd att välja bland. Om du vill ha en tunn och smidig känsla finns det transparenta glas med och utan ram. Det täcker större delen av skärmen och ger ett bra skydd. Beställ ditt iPhone 15 pro skydd redan idag!