Skärmskydd Samsung S23 Ultra

Samsung S23 Ultra Skärmskydd

 • Det här skärmskyddet är gjort i ett tåligt och strakt 9H-glas som gör att din Samsung S23 Ultra skyddas mot eventuella repor och skador som kan uppstå på skärmen. Skärmskydd Samsung S23 Ultra är ett glas med en svart ram som sträcker sig ut mot kanten på skärmen för att ge ett så bra skydd som möjligt. Att investera i ett bra skärmskydd till sin mobiltelefon är absolut ett billigare alternativ än dyra reparationskostnader på din mobiltelefon. Vi kan nog komma överens om att det finns roligare saker att lägga sina pengar på. 

  Andra fördelar med det här skärmskyddet är bland annat
  - Lätt att applicera

  - Fettavvisande ytbehandling 

  - Endast 0,33 mm tjockt 

 • Innan du applicerar ditt skärmskydd Samsung S23 Ultra på din mobiltelefon så se till att torka av skärmen ordentligt så att ingen smuts eller damm fastnar mellan glaset och skärmen. Det här gör du lättast med medföljande rengöringsduk. På baksidan av våra skärmskydds ytterförpackningar finner du en beskrivning på hur du monterar på ditt nya skärmskydd på rätt sätt. Det här är för att minska risken för luftbubblor mellan skyddet och mobilskärmen. 

  Samsung S23 Ultra skärmskydd är absolut en viktig produkt även om den inte är jätterolig att kolla på. Du kan här enkelt göra din mobiltelefon lite mer kul genom att kolla in vårt resterande sortiment. Där vi har allt ifrån mobilskal i den senaste trendfärgen till roliga klistermärken för att få en mer personlig stil.

 • Vi klimatkompenserar även våra frakter och ser till att ditt paket kommer fram inom 1-3 arbetsdagar. Alla våra produkter är 100% veganska. På Holdit försöker vi ständigt jobba med arbetet kring hållbart och miljö för att kunna bidra till ett bättre klimat och en lite bättre värld. 
  Hos oss på Holdit erbjuder vi alltid fria leveranser när du köper ett skärmskydd Samsung S23 Ultra. Du kan välja att betala med bland annat Klarna och Swish. Vid funderingar kan du alltid kontakta våran kundtjänst för att få svar.