iPhone 12 Skal

Mobilskal iPhone 12

  • Hos Holdit hittar du skal till iPhone 12 och de flesta andra telefonmodellerna. Vår förhoppning är att erbjuda produkter som ska göra din mobil till en accessoar du mer än gärna visar upp som en del av din personliga stil. Letar du efter ett mer minimalistiskt och slitstarkt iPhone 12 skal finns Seethruskal med en tjockare bumperkant, framtagna för att skydda din mobil lite extra. De tonade nyanserna på skalen låter din mobil stå i fokus. Vill du ha ett tunt och stilrent mobilskal finns ett brett utbud av silikonskal i trendiga färger. Skalen formar sig efter volymknappar och kanter och omsluter hela telefonen. Den tunna designen har gjort silikonskalen till en av våra storsäljare. Genom att byta skal på din mobil kan du enkelt matcha med din outfit och upptäcka ett helt nytt sätt att uttrycka din personlighet och stil.

  • Numera är mobilen en given accessoar som vi ofta bär med oss. Ett iPhone 12 skal från Holdit är det perfekta komplementet för att sätta en personlig prägel på din telefon. Vi lägger stor vikt vid att kombinera både funktion med trend för att du aldrig ska behöva kompromissa. Samtidigt är hållbarhet en viktig faktor. Alla våra skal är tillverkade i 100% veganska material. Produktförpackningarna är tillverkade i endast 100% återvunnet material och leveranserna hem till våra kunder är givetvis klimatkompenserade.

  • Utöver mobilskal har vi ett brett utbud av skal och fodral för AirPods och laptops. Förstärk din personliga stil genom att köpa ett matchande set eller låt kreativiteten flöda och mixa som du vill. För att skydda framsidan på din iPhone från repor och smuts rekommenderar vi att du kombinerar ditt skal med ett skärmskydd. Holdit har allt du behöver för att hålla din mobil och tillbehör trendiga och hela.

    Alla ordrar som registreras innan klockan 14.00 skickas från vårt lager samma dag. Du betalar enkelt och smidigt med Klarna eller Swish. Leveranstiden är endast 1-3 arbetsdagar.