Kassa

  Delsumma
  Frakt
  Totalsumma (inkl. moms)
  Moms

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Få 10% rabatt på din nästa beställning

  Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och att Holdit kan skicka riktad marknadsföring till dig via e-post.

  Leverans & Betalning

  Filter & sortera

  Sortering

  iPhone 14 Skal

  Skal iPhone 14

 • Ända sedan Apple presenterade sin första iPhone har modellen varit en favorit hos många. De senaste tillskotten i iPhone-familjen är iPhone 14-modellerna som lanserades under hösten 2022. I takt med att telefonerna blir större och mer avancerade följer priserna med och idag är en mobiltelefon för de allra flesta en dyr investering. För att hålla din mobil i toppskick är det därför viktigt att skydda den mot slitage och repor som lätt uppkommer vid användning. Köp ett iPhone 14 skal och ge din mobil den omtanke den förtjänar!

 • Vi förstår att behov varierar baserat på t.ex. tillfälle, humör och livsstil. Därför har vi på Holdit tagit fram vårt produktsortiment med det i åtanke för att det ska finnas något för alla. Det viktigaste för oss är att oavsett vilket iPhone 14 skal du väljer ska det skydda din telefon och vara ett snyggt tillbehör som får den att sticka ut. Vi har både skal i silikon och TPU-plast. Silikonskalen är har en tunn och smidig passform som sitter som ett extra skinn runt telefonens alla kanter och knappar utan att störa trådlös laddning. Skalets yta har lite mer friktion vilket är tacksamt för den som ofta bär mobilen i handen. Är det ett hårdare skal du är ute efter har vi Slim Case. Dessa skal är lika tunna som silikonskalen men tillverkade i 100% återvunnen hårdplast. De har därför inte heller samma sträva yta vilket gör dem till det perfekta valet för den som gillar att bära mobilen i fickan. Våra skal i mjukt TPU kallar vi Seethru och kommer i flera genomskinliga nyanser. Dessa skal har en hårdare kant för att vara extra stöttåliga. Även dessa skal stödjer trådlös laddning.

 • För oss på Holdit är det viktigt att ha ett hållbarhetstänk i alla led från produktion till leverans. Alla våra produkter är helt veganska och våra skal till iPhone 14 innehåller alla återvunnet material. När du beställer från oss kan du vara trygg i att du får en produkt som är snäll mot miljön och leveranserna är klimatkompenserade. Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete eller har frågor om någon produkt så kontakta oss gärna. Hitta ett nytt mobilskal iPhone 14 idag. Beställer du innan klockan 14.00 skickas ordern samma dag. Leveranstiden är endast 1-3 arbetsdagar inom Sverige.