iPhone 15 Plus Skal

Skal iPhone 15 Plus

  • Vill du förlänga livslängden på din iPhone 15 Plus? Då har du kommit rätt. På Holdit hittar du ett brett utbud av olika typen av stilsäkra iPhone 15 Plus skal som skyddar din telefon på absolut bästa sätt. Vi har tagit fram mobilskal som är designade att skydda alla kanter och knappar på din telefon. Med sina tunna passformer märker du knappt av att du använder ett mobilskal. Välj mellan greppvänliga Silikonskal, tunna Slim Case skal eller våra genomskinliga Seethru skal. Oavsett vilket typ av iPhone 15 Plus skal du är intresserad av finns dom i flera olika färger och nyanser. Vi rekommenderar alltid våra kunder att komplettera sitt mobilskal med ett av våra skärmskydd. På så sätt har du skyddat alla sidor av din telefon och minimerat risken för onödigt dyra reperationer.

  • För oss på Holdit är det viktigt att alltid ha ett hållbarhetstänk i alla led, från produktion till leverans. Alla våra produkter är helt veganska och våra skal iPhone 15 Plus innehåller återvunnet material. När du beställer från oss kan du vara trygg i att du får en produkt som är snäll mot miljön och dessutom är alla leveranser hem till våra kunder klimatkompenserade. Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete eller har frågor om någon produkt så kontakta oss gärna eller läs vår hållbarhetsrapport. Tillsammans kan vi skapa en hållbar framtid för oss alla.

  • På Holdit hittar du inte bara mobilskal. Du kommer också att hitta bland annat ett brett utbud av stilsäkra Airpodsfodral, Laptopfodral och Plånboksfodral. Varför inte matcha ditt mobilskal med ett Airpodsfodral i samma nyans? Eller mixa ditt mobilskal med ett Laptopfodral i olika färger? Möjligheterna är många och den enda som sätter gränserna är du. Hitta dina favoriter idag och beställ innan klockan 14.00 så skickas ordern från vårt lager samma dag. Betalningen sker enkelt via Swish eller Klarna.